A színes és látványos játékmenete szerencsére kellően vicces és szórakoztató ahhoz, hogy ne tudd ott hagyni – hamarosan egy forintodba sem kerül.

Gábor János

2024.04.26. – Bár a megosztotta a gamereket, akik a játékmenet repetitív elemei vagy éppen hossza miatt maradéktalanul nem voltak elégedettek vele, az Epic Games következő ajándékának annyira jó a humora és a világa, hogy könnyű megbocsátani a tökéletlenségeket. Ingyen pláne. A most futó free game-ek után ez az akció-kalandjáték lesz a következő, amiért egyetlen petákot sem kell majd kiadnod.

Orcs Must Die! 3

Őszinte cím – rögtön tudod, mire számíthatsz. Szólóban vagy párban, kooperatív módban szecskázhatod fel az orkokat, számtalan megszerezhető fegyver és csapda hatalmas arzenáljával. Darabold, gyújtsd fel, puffantsd le vagy hajítsd el visszataszító orkok egész hordáit! A játék 20 évvel játszódik az Orcs Must Die! 2 után, és a sorozat újdonságként itt már él a War Scenarios opció, amiben a valaha összeállított legnagyobb ork seregek ellen indulhatsz harcba. A 2020-as címben még több jut, mindenből, mint a korábbi játékokban, a fejlesztések pedig még jobban néznek ki.

Bár az Epic következő ingyen játéka ellen sokan felhozták, hogy a játékmenete túl rövid (legalábbis a kampány) és tartalmaz ismétlődő elemeket, amelyek miatt olykor unalmassá válik. A kezdeti technikai hibák viszont már rég megszűntek, és akik azóta felkapták, értékelik a színes és élénk grafikát, a szellemes pillanatokat és a stratégiai vonásokat. Mindez elég vonzóvá teszi, hogy ingyen abszolút érdemes legyen beszerezni.

Az általában 9-10 ezer forintba kerülő Orcs Must Die! 3 a következő hónap első ajándéka az Epic Gamestől: május 2-a 17 órától egy teljes héten át ingyen letöltheted és örökre megtarthatod.

Ezt is nézd meg:

Jövőbelátó játékok: 5 egészen elképesztő jóslat, ami valóra vált

×