Az elmúlt egy hétben a fejlesztők a Call of Duty fegyvereit tesztelték a Modern Warfare III Ranked keretein belül. Meg is érkezett az eredmény.

2024.04.23. – Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Call of Duty fejlesztői egy igazán érdekes kísérletet folytattak az elmúlt napokban. A Modern Warfare III Ranked módjában egy apró változtatás élesedett, melynek köszönhetően olyan fegyverek is visszatérhettek, melyeket régóta nem láthattak már a játékosok. A fejlesztők ilyen formában tesztelték, hogy mennyire is döntöttek jól, amikor annak idején eltávolították őket. A meta a rengeteg tiltásnak köszönhetően viszonylag stabil tud maradni, ám ennek eredményeképp az új fegyvereknek esélye sincs bejutni a játékba. A sokszínűség azonban nagyot segíthetett volna.

A fejlesztők április 16-án az alábbi fegyvereket engedélyezték ismét a Modern Warfare III Ranked módjában:

  • Fegyverek
    • AR fegyverek
      • BP50
      • Holger 556
      • MTZ-556
    • SMG
      • HRM-9
      • RAM-9

Olyan fegyverek voltak ezek, melyeket a Ranked módokon kívül imád a közösség, éppen ezért sokan nem is értettek egyet a tiltásokkal. A Call of Duty programozói április 23-án megszüntették a fenti módot, majd hamar közzé is tették a tesztek eredményét. Nos, semmi jóra nem érdemes készülni.

Tiltólistás maradt az összes tesztelt Call of Duty: Modern Warfare III fegyver, sőt, még egy extra SMG is repült

A frissen publikált patchnotes-ból hamar kiderülhet, hogy a fentebb már megnevezett fegyverek mellett egy másik SMG is tiltólistára került. A WSP Swarm immáron szintén nem használható a rangsorolt mérkőzéseken. Az ilyen jellegű döntéseket egy komplett bizottság hozza Warzone és Modern Warfare III módokban is, szorosan együttműködve a profi játékosokkal is. Az elmúlt években a listára került fegyverek sosem tértek még vissza, ezért is várták ennyiren a teszt eredményét. Úgy tűnik, hogy valóban olyan erősek a tiltott AR és SMG fegyverek, hogy nemes egyszerűséggel nem engedhetik vissza őket a fejlesztők.

Ezt olvastad már?

7 brutális bosszúfilm, amit muszáj látnod, ha eddig kimaradt az életedből

 

×