Itt egy újabb fura játék Japánból, amiben túlszexualizált anime lányok bugyiját kell kilesegetni egy munkanélküli perverzzel.


Bódi Dániel

2024.04.23. – Míg a világ érzékenyebb féltekein a harcias kommentelők a Stellar Blade szűk ruciba bújtatott – szerintük irreálisan szexi – akcióhősnőjén borulgatnak ki, azok valószínűleg nem különösebben merültek még el a Steam erősen 18+-os hentai/szexjáték katalógusában.

Pedig ott aztán másodpercenként garantált a kiborulás. Csak nehogy megtudják, hogy április 18-19-én megjelent egy újabb hentai randiszimulátor, a Bunny Garden, ami nemcsak egy nagyon, nagyon, nagyon fura játék, de elég nagyot is megy a japán játékosok körében. Nem, mintha az utóbbin csodálkoznék, a hentai címek hódítanak a térségben, ahol valamiért egészen sokan meg vannak őrülve a női fehérneműkért. Természetesen ezt egy haverom mesélte.

A Bunny Garden ezt a bugyi-harisnya-melltartó fétist kombinálja egy Stellar Blade karakter dizájnjánál sokkal megkérdőjelezhetőbb játékmenettel, aminek egyetlen lényege, hogy belessünk a valóban túlszexualizált anime lányok ruhája alá. Az egészet pedig megfejelték még szerencsejátékos minijátékokkal, valamint a japán fejlesztők speciális mechanikájával, a PTA-rendszerrel (pantsu takusan arigato), aminek lényege, hogy a lányok bugyiját mindig más és más módon kell kilesni.

Például így. | Pillanatkép a Bunny Gardenből

Ha mindez még nem volna éppen elég furcsa, akkor tegyük hozzá még azt, hogy a játék a beszélgetésekre alapul, ha pedig a képernyő másik oldalán egy kézzel kattintgató magányos férfijátékos jól teljesít, akkor akár le is itathatja a virtuális hostess lányokat annyira, hogy ilyen-olyan szögből ide-oda be lehessen látni. Ó, és ez még mind semmi: a csajokat meg is lehet ajándékozni bugyival, ha pedig kölcsönös a szimpátia, akkor még az is előfordulhat, hogy pont az a lesz rajta.

De bármennyire is elborult a Bunny Garden, az Automaton szerint eléggé kajálják a szigetországban: épp csak megjelent, de máris a Steam japán eladási listája élére került, de büszke másodikként felkerült a Nintendo Switch eShopjában is simán felkerült a legkeresettebb játékok listájára. Ennek ellenére sem borult ki rajta senki, de még említés szintjén sem, miközben a Stellar Blade valódi, hús-vér modellen alapuló hőse kifejezetten sokakat kiborított a közösségi médiában. Érdekesen működik a játékosok szelektív érzékenysége.

Ezt is olvasd el:

7 brutális bosszúfilm, amit muszáj látnod, ha eddig kimaradt az életedből

×