A Warzone tartalomgyártói előszeretettel szeretik magukat jobb színben feltüntetni, mint a valóság. Most már az sem kérdéses, hogy milyen módszerrel.

2024.04.23. – A Warzone és Modern Warfare III meccsek összetétele mögött bizony komoly algoritmus áll. Rengeteg faktort számításba kell vennie ennek a rendszernek, hogy garantáltan jó mérkőzések születhessenek. Ide sorolhatjuk a játékosok pingjét, a játékba pakolt órát, a statisztikákat, de még azt is, hogy éppen hányan játszanak egy adott régióban. Ennek függvényében hatalmas ingadozás lehet az egyes Warzone meccsek között. Az nemrégiben már kiderülhetett, hogy a Call of Duty fejlesztői a pinget priorizálják, nem véletlen, hogy ezt korábban sokan ki is használták sokan.

VPN segítségével olyan lobby-kat kaptak az egyes játékosok, melyen gyakorlatilag játszi könnyedséggel eljuthattak a győzelemig. Sokkal gyengébb Warzone ellenfelekkel találkozhattak más régiókban, mint a sajátjukban. Ezt valamennyire nerfelték az elmúlt időszakban, de továbbra is sokan úgy gondolták, hogy bizony egyes tartalomgyártók valamilyen módon törekednek arra, hogy gyenge játékosokat kapni a meccseikben. Ez nyílt titok volt közösségen belül, ám ezúttal egy több százezer követővel rendelkező Warzone fiók is megerősítette Twitteren.

Így jutnak könnyebb lobby-hoz a Warzone tartalomgyártói VPN nélkül

ModernWarzone elárulta, hogy 2 Boxing néven illetik ezt a módszert. A módszer lényege nem más, minthogy a fő fiók mellé egy vagy több friss és/vagy gyenge Warzone fiókot pakolnak a lobby-ba. A Warzone algoritmusa ezt igyekszik kompenzálni, melynek köszönhetően a fő fiók skilljéhez képest jóval gyengébb játékosokat pakol az adott meccsbe. Ezt követően pedig már készülhetnek is a végtelen ölést tartalmazó videók. A módszer nem új, más játékokban, például Fortnite-ban is előszeretettel alkalmazzák, ám ez idáig egyik nagyobb tartalomgyártó vagy weboldal sem beszélt erről. A jelenlegi Warzone kliens SBMM rendszere azonban ismét utat nyitott az ilyen meccseknek, melyet sokan már nem nézhettek tétlenül.

Ezt olvastad már?

7 brutális bosszúfilm, amit muszáj látnod, ha eddig kimaradt az életedből

 

×