A rajongók a korábbi szivárgások alapján folyamatosan azon dolgoznak, hogy láthassák, pontosan mekkora GTA VI pályával készül a Rockstar.

2024.04.22. – Nagyon érdekes, hogy annak ellenére, hogy a GTA 6-ot már hivatalosan bejelentették, és a játék elvileg 2025-ben meg is jelenik, a szivárogtatók és adathalászok egyszerűen nem állnak le. Annak ellenére sem, hogy azt, aki eredetileg tavaly előtt kiszivárogtatta a GTA VI korai verziójának képeit, videóit és dokumentumait, gyakorlatilag lecsukták. Legalábbis a BBC szerint a 18 éves hacker egy szigorúan őrzött kórházbörtönként működő intézményben tölti hátralevő életét.

GTA VI pálya

A szivárgásból származó fájlokat azonban rajongói csapatok azóta is elemzik, legfőképpen azért, hogy a foszlányokból összerakják, hogy mekkora pályát kapunk majd a kész játékban. A „GTA VI – Vice City & Leonida State Mapping Project” célja, hogy összeállítsa a játék térképét, elsősorban a pár évvel ezelőtti hatalmas GTA 6 szivárgás alapján. Ha a nemrég frissített térkép pontos, akkor a GTA 6 pályája nagyobb lesz, mint a GTA 5-é. Vagyis egy 125 négyzetkilométeres pálya készül, ami 2,55-ször nagyobb, mint az 5 térképe. Itt láthatod a különbséget a kettő között:

Fontos megemlíteni, hogy ez a pálya természetesen csak szivárgások összesítése, egyáltalán nem biztos, hogy ilyen lesz a pálya, és valóban ekkora lesz. Azt sem lehet tudni, hogy a Rockstar mennyire fog játszható területet készíteni a tengeren, illetve a tengeren túl. Lehetséges, hogy a főszigeten kívül kapunk majd ennél jóval több apróbb szigeteket is, és azt sem tudjuk, hogy az épületek mennyire lesznek bejárhatók. A pályájával kapcsolatban tehát még mindig nagyon sok a kérdés.

Ez egyelőre mind csupán érdekesség, amivel a rajongók szórakoztatják magukat, ameddig a Rockstar elkészül a játékkal. Az viszont jó hír, hogy a fejlesztők hamarosan mind bejárnak majd dolgozni, tehát elvileg a játék fejlesztése felgyorsul. Te várod már?

Ezt láttad?

Tessék, itt van 10 eszement sportjáték, ha már unod a Fifát meg a többit

×