Új és a régi rajongók egyként bonthatják a pezsgőt, mert az Amazon hivatalosan is bejelentette a Fallout sorozat 2. évadát.


Bódi Dániel

2024.04.19. – Már a Fallout első évadának április 11-ei premierje előtt is platykálgatták, hogy az Amazon nyitott a folytatásra, a játékadaptáció bődületes sikerét látván azonban minden kétség eloszlott, hogy Lucy, Maximus és a ghúl tovább folytathatják a pusztaságbeli kalandját.

A hivatalos bejelentés tehát csupán váratott magára, a minap viszont az Amazon megtörte a csendet, és hivatalosan is bejelentette, hogy el fog készülni a 2. évad. Hogy pontosan mikor debütálhat majd a Fallout következő szezonja, arról csak sejtéseink lehetnek (erről ebben a cikkünkben olvashatsz részletesebben), az első évad 8. részének vége ismeretében viszont egészen biztos, hogy Ella Purnell, Aaron Moten, Kyle MacLachlanm és  Walton Goggins karaktere mind vissza fog térni. A showrunnek továbbra is  Graham Wagner és Geneva Robertson-Dworet lesznek, a produceri székbe Lisa Joy és Jonathan Nolan is visszaülhetnek, és minden bizonnyal a játékokért felelős stúdió vezetője, Todd Howard is legalább akkora kreatív segítséget fog nyújtani, mint amekkorát az első évad forgatása során nyújtott.

„Jonah, Lisa, Geneva és Graham letarolta a világot ezzel az úttörő, vad, száguldó sorozattal. Magasra tettük a lécet ennek az ikonikus videojátéknak a szerelmesei számára, és úgy tűnik, hogy minden elvárást felül tudtunk múlni, miközben új rajongók millióit is bevonzottuk ebbe a világba…. Szeretnénk köszönetet mondani Jonah-nak és Lisának, valamint barátainknak a Bethesdánál, hogy megalkották nekünk ezt a sorozatot, valamint Genfnek és Grahamnek, hogy showrunnerként a fedélzetre léptek. Izgatottan várjuk… a második évadot, és hogy még mélyebbre vigyük a nézőket a Fallout szürreális világába” – mondta Jennifer Salke, az Amazon MGM Studios vezetője.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FALLOUT ⚡️ (@falloutonprime) által megosztott bejegyzés

Ezt is olvasd el:

Tudtad, hogy a Fallout-játékok tele vannak világsztárokkal?

×