Elkészült a One Piece rajongók álom PC-je. A dizájn igencsak sajátos, a Szalmakalaposok minden tagját ábrázolja, lenyűgöző kivitelezésben.

2024.04.18. – Eiichiro Oda mangaka még 1997-ben indította útjára Monkey D. Luffyt, hogy egyszer, kalandokkal teletűzdelt hajózásának végén, megszerezze magának a „Kalózok királya” címet. A Shounen Jumpban megjelent nagysikerű mangasorozatot ráadásul 1999-ben anime formájában is elkezdték sugározni a japán televíziókban. Jelenleg a One Piece több nemzeti és globális rekordot is magáénak tudhat, ezek között ott van például „a mostanáig legnagyobb példányszámban kiadott képregény sorozat” címe is. Még a Guiness Rekordok Könyvében is kapott egy bejegyzést, vagyis nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legsikeresebb manga/anime sztoriról beszélünk éppen.

one piece

Egy ekkora sikerhalmot nehéz nem észrevenni, pláne, ha te magad is a rekordokat hajszolod. Mondhatjuk, hogy várható volt, hogy egyszer csak bejelentkezik a Netflix a One Piece élőszereplős jogaiért, az viszont sokakat meglepett, hogy meg is kapták azt. Még 2017-ben, a manga 20. évfordulója alkalmából a Weekly Shonen Jump főszerkesztője, Nakano Hiroyuki jelentette be, hogy élőszereplős adaptációt kap a One Piece projekt, méghozzá a Netflixnek köszönhetően. Ez az adaptáció tavaly végre a rajongók számára is elérhető lett, ráadásul akkora sikert aratott, hogy globálisan 3 héten keresztül vezette a toplistákat.

Egy PC mind fölött

A legfőbb médiumai mellett a One Piece természetesen sikeres videojátékokat is tudhat az ernyője alatt, ahogy nem is olyan rég a Bandai kiadásában egy globálisan nagyot robbant kompetitív kártyajáték is megjelent. Egy szó mint száz, a One Piece mára már fogalommá vált, több százezer, de inkább millió rajongóval. Ezek után nem csoda, hogy vannak olyan fanok, akik a szobájuk berendezését is a Szalmakalaposok stílusában rendezik be. S ha már beltéri dizájn, bizony ennek közepén nagyot villanhat egy spéci, OP-s PC!

 

Initiated my lil bro into the PCMR with a custom One Piece pc made by me! Even has a removable Thousand Sunny figurehead with two 500g usb drives in it!
byu/blood_omen inpcmasterrace

Hol máshol, mint a PC Master Race subredditen bukkant fel egy speciális rig, ami teljes mértékben Luffy és bandájának dizájnjában lett összeépítve. Speciális, ördöggyümölcsös (Devil Fruit) előlap, a Sunny orrdíszével „fűszerezve”, a gépház oldalán pedig a banda körözési plakátaik láthatók. A tetejére pedig a világtérkép egy szelete került. Az biztos, hogy hatalmas rajongónak kell lenni, hogy egy ilyen gépet pakoljon magának össze valaki, ahogy az is, hogy a többi fan pedig irigykedik erőteljesen.

Ezt olvastad már?

Eljárás indul a kisgyerekeket ezresekért összeugrasztó Mobilfoxosok ellen

×