A Razer új egérpadja új szintre emeli az RGB világítást, mivel a cég szerint ez a világ első LED háttérvilágítású gaming egérpadja.

2024.04.18. – Külön az RGB-fanok figyelmébe ajánljuk ezt a különleges egérpadot, ami a Razer szerint alapvetően tök más, mint az eddig látott, fényekkel felszerelt dizájnos „egéralátétek”. Ha gamer vagy, bizonyára érted, hogy miért kell minden egyes kiegészítőhöz RGB fényeket adni, egész egyszerűen baromi jól néz ki, ez nem is kérdés. Igazán megéri emiatt külön tápot venni! Évek óta léteznek olyan egérpadok is, amik szélén egy szépen elhelyezett RGB csík van. Na, a Razer azt állítja, hogy ennél tovább ment, és olyat mutatott be, amit eddig (legalábbis szerinte) senki.

A Razer Firefly V2 Pro a világ első LED háttérvilágítással ellátott egérpadja.

Razer Firefly V2

Igen, ugyanis ez az egérpad egy kicsit máshogy működik, mint az eddigi padok. A Razer leírása szerint a világon először adtak ki LED háttérvilágítású egeret, ami egy matt felülettel rendelkezik. A padba egy 15 zónás LED háttérvilágítás került, aminek célja, hogy a hagyományos LED LCD monitorokhoz hasonlóan egyenleges háttértvilágítást szolgáltasson az egérpad teljes felületén. Szóval elvileg a beállított fények mindenhol láthatók, nem csak az egérpad szélén. Nyilván benned is felmerül a kérdés: miért? Miért jó, és hogy nem zavaró, hogy az egérpad alatt minden világít? A válasz pedig tök egyszerű: RGB-vel minden jobb, és kész. Legalábbis a Razer biztos, hogy így gondolja.

A Razer Firefly V2 Pro a Razer szerint nem csak ennyit tud. Olyan felületet kapott, ami tökéletes optikai érzékelést és gyors egérhúzásokat tesz lehetővé. Alatta csúszásgátló talp kapott helyet, hogy biztosan ne mozduljon el, az oldalára pedig egy USB 2.0 port került, ahová az egeret is be tudod csatlakoztatni.

 

Bármennyire is hasztalannak tűnik a teljes háttérvilágítással ellátott egérpad, egyértelműen nagyon jól néz ki. Szóval ha van felesleges 99,99 dollárod, vagyis kb. 36 ezer forintod egy ilyenre, akkor simán megéri!

Ezt láttad?

A 9 legfalloutosabb Fallout-utalás a Fallout 1. évadából

×