A Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Warzone új frissítést kapott április 16-án, ami sok változást hozott a fegyverekben, de persze hibákat is javítottak.

2024.04.17. – A Call of Duty Modern Warfare és Warzone igen velős frissítést kapott április 16-án, amit külön érdemes átböngészni annak, aki szeret a fegyverekkel bíbelődni a játékban. Érkezett többek között pár olyan nerf és buff, ami könnyen megbonthatja a preferenciákat és az egyéni metákat. Ami azt illeti, az MW3 Ranked módja is változáson ment keresztül, amiről már korábban is lehetett hallani.

Modern Warfare 3 és Warzone Patch

A Treyarch a hét elején jelentette be, hogy a Ranked Play hamarosan tesztfázisba kezd, hogy kiderüljön, milyen fegyverek lehetnek életképesek a metában. Ez azzal is járhat, hogy korábban hivatalos kitiltott fegyverek kerülhetnek be, illetve vissza a játékmódba. Így próbálják bővíteni az eléggé leszűkült lehetőségeket a Ranked módban. Azzal együtt viszont, hogy a játékba több új fegyver kerül, szükség volt változtatásokra is. A Modern Warfare 3 legújabb frissítése április 23-ig lehetővé teszi a korábban tiltott fegyverek, például a BP50, a Holger 556, a HRM-9 használatát Ranked Play-ben. A visszajelzések fogják eldönteni, hogy a fegyverek maradhatnak-e.

Ami a változásokat illeti, mind az MW3-ban, mind a Warzone-ban hat fegyvert érintő módosítások történtek. Enyhe buffokat alkalmaztak az MTZ-556, a Holger 556, a Striker és az MW2 M16-os fegyvernél. Enyhe nerf érte a RAM-9-et, és egy jelentősebb nerf a WSP Swarmot, aminél a flinch resistance 81%-kal csökkent. A Haymaker JAK Maglift Kit csak az MW3-ban lett nerfelve.

A frissítés jelentősen megváltoztatta az MW3-ban a frag gránátot is, mivel 15%-kal növelték a középtávú robbanási sebzést, de 22%-kal csökkentették a robbanási sebzés sugarát. Így a frag erősebb lett, de sokkal pontosabban kell eldobni. A Warzone-ban szintén csökkent a sebzés sugara, de a sebzés buff ide már nem került be. Ezenkívül leginkább hibajavítások érkeztek mindkét játéktérbe. A teljes patch notes a következő linkeken érhető el:

Következő nagy frissítés

A Call of Duty következő nagyobb frissítése várhatóan a Season 3 Reloadeddel érkezik május elején. Hamarosan pedig megismerhetjük a 2024-es Call of Duty-t is, ami elvileg az öbölháború idején játszódik majd.

Ezt láttad már?

6 remek játékot kapnak a Game Pass-előfizetők, 6-tól pedig búcsúzhatnak

×