A Call of Duty fejlesztői nem fukarkodnak manapság az ajándékokkal. Ezúttal is pillanatok alatt kifarmolhatóak a Warzone és MW III jutalmak.

2024.04.13. – A Call of Duty fejlesztői folyamatosan igyekeznek feldobni a játékot. A 2023 decemberében elstartolt új éra óta ez hatványozottan is igaz. Szinte megállás nélkül érkeznek a különféle kollaborációk, események a Call of Duty játékokba. Általában osztozik ezeken a Warzone és a Modern Warfare III, ám néha az is előfordulhat, hogy dedikált módokat kapnak. Szerencsére ezúttal is mindegy, hogy melyik kliensben lépünk be, az ajándékok ugyanúgy járnak majd.

A kozmetikai tárgyak megszerzésének módja sem állandó. Előfordulhat, hogy külön küldetések segítségével kell feloldani a skineket. Az sem ritka, hogy egyszerűen csak a játszott meccsek segítségével, az XP pontok kifarmolásával oldhatóak fel ezek a tárgyak. A legjobb és legegyszerűbb mód pedig az, amikor nemes egyszerűséggel a bejelentkezés utáni kattintás segítségével pakolható a virtuális raktárba az adott tárgy. Szerencsére ezúttal az utóbbi lehetőséggel kalkuláltak a Call of Duty fejlesztői, így pár pillanat alatt begyűjthetőek az ajándékok.

Így szerezd meg a Warzone bejelentkezésért járó jutalmait

Warzone

A Warzone bejelentkezésért összesen 5 jutalom rá. A begyűjtésre azonban 10 nap áll a rendelkezésedre, így ha április 15. előtt kezdesz neki, akkor nagy baj nem lehet. Elindíthatod akár a Warzone, akár a Modern Warfare III, akár a Zombies módokat, járni fog az ajándék. A begyűjthető jutalmak listája a következő:

  • Sly Guy – Animated Emblem
  • Fumigation – Large Decal
  • Roll One Out – Weapon Sticker
  • Double Battle Pass XP Token – Emblem
  • Tangled Up at the Moment – Animated Calling Card

Ezúttal tehát nem érdemes Operatort, vagy Blueprintet várni, ám így is remek kozmetikai tárgyakkal bővülhet a virtuális raktárad. A tematika sem véletlen, hiszen április 10-től egy betépős Warzone mód is elérhető a játék menüjében.

Ezt olvastad már?

MINDEN, amit tudnod kell a Falloutról, mielőtt és miután elindítod a sorozatot

 

×