Az Epic Games e heti ingyenes játéka egy cyberpunk világba kalauzol el bennünket, de már azt is tudni lehet, hogy mivel lep meg jövő héten a platform.

2024.04.12. – Nem fogok zsákbamacskát árulni, az Epic e heti ingyenes játékát egyszerűen kötelező letölteni. Április 11-én délután 5 órától kezdődően egészen április 18-ig minden PC-s játékos teljesen ingyen játéktárához adhatja az általában 8290 forintba kerülő Ghostrunnert az Epic Games Store-ban. A játék egy meglehetősen pörgős, leginkább a közelharcra és parkourra kihegyezett cyberpunk FPS, ami szettingjében nem keveset inspirálódott a Dredd bíróból, míg a játékmenetében a Mirror’s Edge-hez áll a legközelebb. Jövő héten, vagyis április 18, délután 5 órától azonban egy teljesen más élményben és kalandban lehet részünk. Ekkor válik ingyenessé ugyanis a

The Big Con.

A The Big Con egy olyan indie kalandjáték, amiben Ali szerepébe bújunk majd, aki „simlis” útra indul, hogy megmentse a családi videotékát az uzsorásoktól. Lesz lehetőségünk csalni, lopni, átverni mindenkit, mindezt egyfajta ’90-es éveket idéző környezetben. Lehet álruhát viselni, lopakodni, simán a zsebtolvajlásra koncentrálni, be lehet törni helyekre, stb. Kicsit más, mint az Epic ingyenes játékai általában, de egy próbát megér. A játék alapesetben amúgy 14,79 euró lenne, vagyis úgy 5700 forint, bár az is igaz, hogy pont április 18-ig a Steamen csak 3,69 euró. Dönts el, hogy megveszed, vagy megvárod, míg ingyenes lesz!

Szintén április 18 és 25 között lesz letölthető ingyen a Town of Salem 2 is, egy vicces online stratégiai játék, ami 2023-ban jelent meg. Sokat ezzel nem fogunk spórolni, mivel a játék amúgy is ingyenesen játszható a Steamen, viszont kapunk majd hozzá extra packokat.

Ezt láttad már?

MINDEN, amit tudnod kell a Falloutról, mielőtt és miután elindítod a sorozatot

×