Egy újabb ingyenes csomaggal tehetjük még csodálatosabbá a Red Dead Redemption 2 vadnyugatát.


Bódi Dániel

⚡ = villámhír. Kevés szöveg, csak a lényeg, gyorsan.

2024.04.12. – A Rockstar zsenijét bizonyítja, hogy ha a Red Dead Redemption 2 ma jelenne meg, akkor is pontosan annyira leesne tőle az állunk, mint 2018-ban. Pedig a játékosok 2020-21 óta nehezményezik, hogy a fejlesztők másokkal ellentéten nem frissítették next-genre Arthun Morgant és társait. De a Rockstarnál jól érzik: a Red Dead 2-nek nincs igazán szüksége a tupírra – ha mégis, azt meg majd elintézik a modderek.

Szerencsére a vadnyugatot megszépítő rajongókat nem fenyegetik olyan hévvel, vagy úgy egyáltalán, mint néhány GTA esetében tették, így 2018 óta, de leginkább az utóbbi időben egyre többen feszegetik a Red Dead Redemption 2 – na meg az alatta duruzsoló RAGE motor határait. Garbageman42069 kevésbé szemétbeillő legújabb modja is épp ilyen, ami 12 gigányi új, felskálázott magas felbontású textúrával teszi még gyönyörűbbé a kalandot.

A csomag telepítése után egy csomó használati tárgy, kártyalap, környezeti elem, bútor, dekoráció, fegyver, ruha, jármű, poszter és még nagyon sok minden más új, részletesebb, kivehetőbb megjelenést kap. A modot a NexusMods oldaláról lehet teljesen ingyen letölteni, és állítólag kompatibilis más hasonló feljavított textúrát tartalmazó modifikációval: a környezetet (fák, bokrok), a köveket és a talajt, valamit külön a füvet megszépítő csomagot mindenképp érdemes felpakolni.

A Red Dead Redemption 2 modok kizárólag PC-n működnek, konzolokra sajnos nem lehet telepíteni egyiket sem.

Ezt is olvasd el:

MINDEN, amit tudnod kell a Falloutról, mielőtt és miután elindítod a sorozatot

×