A CD PROJEKT RED és az Opera GX együttműködésében netböngészőn keresztül léphetsz be Night City világába, mindezt ráadásul ingyen.

2024.04.12. – A szoftverek kinézetének módosítása és testreszabása pár évtizeddel ezelőtt nagy dolog volt. Emlékszem a Winamp skineket imádtam, és mindig rájöttem, hogy végülis az alapkinézet a legjobb. Aztán ott voltak a Windows XP skinek, amik szintén átalakították az egész rendszer külsejét, nagyon menő volt. Bár már nem annyira megszokott, de az ilyen testreszabás még mindig létezik, amit ez az új Cyberpunk 2077 böngésző-mod még nagyobb szintre emel az Opera GX-ben.

Cyberpunk böngésző-skin

A kifejezetten gamereknek készült Opera GX böngésző mindig egyedi internetes élményt kínál, mivel meg lehet változtatni a háttereket, hangeffekteket, korlátozni lehet benne a CPU és a RAM kihasználását, beépített VPN-nel és reklámblokkolóval van felszerelve. Nagyon felhasználóbarát, mivel nem zabálja fel a RAM-ot játék közben. Most viszont az élmény még szebb lehet netezés közben. Megérkezett ugyanis a Cyberpunk 2077 mod, ami dinamikusan változik a napszaknak megfelelően. A szín, a neonvilágítás és a vakító effektek mind testreszabhatók, ráadásul szinkronizálható az ASUS, a Razer, a Corsair, a Logitech RGB-világításával is. Sőt, háttérzenék és billentyűzethangok is vannak. Ha szereted a Cyberpunk 2077-et, akkor szerintem most simán váltani fogsz Chrome-ról az Opera GX-re. Nézz csak bele!

 

A Cyberpunk 2077 mod az Opera GX-hez ingyen elérhető a GX.store-ban.

Ez is érdekes:

MINDEN, amit tudnod kell a Falloutról, mielőtt és miután elindítod a sorozatot

×