Bizonyíts igazi profik ellen az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, és ha igazán jó vagy, Steam utalványt nyersz! Részletek itt.

2024.04.12. – Új év, új izgalmak, új lehetőségek és új kihívások. Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján tavaly feltűnt a Beat the Pro Challenge, ami 2024-ben is folytatódik. Ebben heti rendszerességgel jelentkező műsorban Te lehetsz a főszereplő, ha levered a műsor profi játékosát. A sorozatban már lehetett CristijAn és Jordanfaki ellen is harcolni, szóval volt már EA Sports FC 24, Fortnite, sőt World of Tanks is. Ezúttal Kodiak lesz a kihívó!

A Beat the Pro Challenge friss adásában CS2 kihívás vár és Kodiak lesz az ellenfeled!

Erről szól az Unibet kihívása

Beat the Pro Challenge remek lehetőséget ad arra, hogy az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, élőben bizonyíts a nézőknek. Villanthatsz és bemutathatod: ha összekapod magad, képes vagy versenyre kelni igazi Prokkal, akik talán a kedvenc streamereid is egyben. Légy részese a műsornak, amiben nem csak egy profi tartalomgyártóval játszhatsz, hanem még nyeremények is várnak.

Jelentkezz 1v1-re Kodiak ellen!

A Beat the Pro Challenge új adása 2024. április 12-én lesz, 17 és 21 óra között, szóval bőven lesz lehetőséged bekerülni a műsorba. A vendég az egykori válogatott, többszörös magyar bajnok Counter-Strike profi, Kodiak lesz. Mutasd meg, mit tudsz a Pro ellen 1v1-ben és nyerj!

Ha legyőzöd, 10 dolláros Steam ajándékkártyával jutalmaz az Unibet!

A mérkőzésekért a live stream közben, chaten tudsz bekopogni a !kihívom paranccsal. A rendszer automatikusan sorsolja ki a jelentkezők közül azokat, akik szembe kerülhetnek Kodiakkal. Mindenki ugyanakkora eséllyel indul a sorsoláson, de elég egyszer is jelentkezned – nyugi, azzal már ott vagy a kalapban.

Találkozzunk a Beat the Pro Challenge adásában, az Unibet Magyarország Twitch csatornáján! Sok sikert!

Ez is érdekes:

MINDEN, amit tudnod kell a Falloutról, mielőtt és miután elindítod a sorozatot

×