A Warzone fejlesztői nem sokat vártak ki a Renetti gyengítésével. Szerencsére új választások is napvilágra kerültek az elmúlt időszakban.

2024.04.10. – A Modern Warfare III és Warzone metája folyamatosan alakul. Az ingyenes Battle Royale kliens esetében ez akár heti, kétheti ciklusokat is jelenthet. A fejlesztők szinte minden második héten belenyúlnak az éppen aktuális erőviszonyokba. Nem volt ez másképp április harmadikán sem, ekkor startolt el az új, Season 3-as szezon. Közel 20 fegyvert érintettek a változások, melyek között voltak gyengítések és erősítések is. Manapság szinte kötelező a játékosok számára, hogy figyeljék az ajánlásokat és statisztikákat, hiszen csak így lehet képben maradni.

A Renetti április 10-én este megkapta a rá váró nerfet, ám így is akadnak még remek választások. Az elmúlt időszakban hamar az élmezőnybe lépett a TAQ Eradicator, a Lachmann-556 vagy épp az új Sniper, a MORS. Úgy tűnik azonban, hogy a valós viszonyokat vizsgálva már sokkal kevésbé népszerű választások is kitörhetnek a mezőnyből. Nem véletlen, hogy a Warzone szakértői olyan fegyvereket is górcső alá vesznek sokszor, melyet mondjuk az elmúlt 1-2 hónapban nem vett fel senki a földről. A buffok és nerfek hamar átrendezhetik az erőviszonyokat, úgy tűnik, hogy ezúttal a Sidewinder profitálhatott ebből.

Igazán ütős választás lehet Warzone-ban a Sidewinder

Metaphor az elmúlt napokban több lehetséges meta fegyvert is elemzett, ám a Sidewinder kimagaslott a vizsgált fegyverek közül. Az elkészült loadout gyakorlatilag nem rendelkezik visszarúgással, szinte lézerként aprítja a Warzone játékosokat a szerveren. Sokan nem szeretik a Battle Rifle-t, hiszen a Gulagban nem ilyen formában találkozhattak vele, ám nem érdemes előítéletesnek lenni most sem. A TOP 5-ig talán nem ér fel, de mindenképp a játék 10 legjobb fegyvere között lehet emlegetni már most is. Ahogy lenni szokott, ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentekkel érdemes felszerelni a Sidewindert:

  • Muzzle: Sakin Tread 40
  • Barrel: Tempus Predator pro
  • Underbarrel: Bruen Pivot vertical
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Stock: RB Regal Heavy Stock

A fegyvert nem fenyegeti nerf a közeljövőben, ám nem árt sietni a kipróbálásával. Sosem tudni, hogy a fejlesztők mikor jelentkeznek váratlan gyengítésekkel, erősítésekkel, melyek ismételten átrendezhetik az erőviszonyokat a Warzone szerverein.

Ezt láttad már?

Melyiket szeretted? – A Disney Channel 10 leghosszabb sorozata

×