Az Activision nem csak ijesztően sok színes-szagos skint pakol a Call of Duty játékokba, de az árcédulák is egyre magasabbak a Store felületén.

2024.04.10. – A Call of Duty címek a Warzone megjelenése óta hatalmasat változtak. Nem titok, hogy az ingyenes kliens költségeit valamilyen formában át kell hárítani a játékosokra. Ez a free-to-play címek esetében leginkább a Battle Pass bevételekből és a különálló skinekből befolyó pénzekből származhat. A kozmetikai tárgyak papíron nem járnak előnyökkel, ám az elmúlt évek során azért már erre is volt példa. A Call of Duty fejlesztői azóta tudatosan figyelnek ezekre, néhány hónapja nem igazán találkozhatunk „Pay-2-Win” skinekkel.


Az elmúlt években a kollaborációk száma is tovább gyarapodott, ahogy bizony az integrációnak köszönhetően nem csak Warzone-ban, de Modern Warfare III-ban is használhatóak a skinek. Jelenleg a Godzilla X Kong együttműködést élvezhetik a játékosok. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem maradtak ingyenes jutalmak nélkül a rajongók, de a Call of Duty Store felületére több, fizetős csomag is megérkezett. Egy igazán különleges melee blueprinttel is bővült a felhozatal, de az árcédulától nem mindenki lesz elragadtatva.

A Call of Duty új, B.E.A.S.T Glove kesztyűje drágább, mint az alapjáték

A Call of Duty Store felületén április 10-én négy darab Godzilla x Kong csomaggal találkozhatnak a potenciális vásárlók. Ezek darabja 2400 COD pontba kerül, azaz körülbelül 20 dollárba. Igen ám, de az exkluzív B.E.A.S.T. Glove skint, mely a friss Gladiator melee-re épül, csak akkor kapják meg a játékosok, ha mind a négy csomagot megvásárolják. Bizony, gyakorlatilag egy 80 dolláros/eurós COD skinről beszélhetünk. Az alapjátékot 70 euró környékén be lehet már szerezni különösebb akciók nélkül is, így nem túlzás kijelenteni, hogy ez a skin drágább, mint a teljes játék. A közösség nincs is elragadtatva az Activision ilyen jellegű akcióitól, sokan inkább meg sem veszik már ezeket a csomagokat.

Ezt láttad már?

Melyiket szeretted? – A Disney Channel 10 leghosszabb sorozata

×