A Warzone meta mindig magában hordozza a veszélyt, hogy túl erős fegyverek bukkannak fel. Úgy tűnik, a pisztolyok hódíthatnak most.

2024.04.09. – Az elmúlt évek során a Warzone-ban több „broken” fegyver is felbukkant. Ezek olyan SMG, AR vagy épp LMG választások voltak, melyeket akár szeretett valaki, akár nem, az erejük miatt nem lehetett kihagyni a loadoutból. Ide sorolhatjuk a DMR-9, MAC-10 vagy épp Fennec időszakokat, amikor minden játékosnál ott figyeltek ezek az opciók. Nem véletlenül, hiszen szinte pillanatok alatt tüntették el a játékosokat a Warzone szervereiről. Úgy tűnik azonban, hogy az új éra sem ússza meg az ilyen jellegű kilengéseket.

Jelen pillanatban, a Modern Warfare III és Warzone áprilisi harmadikai frissítése után is kimagaslik egy fegyver. Ráadásul ezúttal nem az SMG vagy AR kategóriából, hanem a sokszor lenézett, pisztoly kategóriából. A Renetti a TTK értékeket nézve a leggyorsabban ölő fegyver a Warzone Season 3 első időszakában. Távolabbi célpontok esetén természetesen nem annyira hatékony, de közelre nincs igazán párja. Éppen ezért borítékolható, hogy a Warzone fejlesztői bármelyik pillanatban nerfelhetik, akár egy csendes frissítés keretein belül is. Úgy tűnik azonban, hogy a közösség már felkészült a válaszra.

Ez a Warzone pisztoly menetelhet nagyot, ha nerfelik a Renettit

A fejlesztők által április 9-én bejelentett, gyakorlatilag bármelyik pillanatban megérkezhető Renetti nerf miatt a játékosok és Warzone szakértők már most elkezdtek keresgélni új fegyverek után. Sokak szerint a HRM-9 és az egyre népszerűbb Striker 9 egyike vállalhatja magára a feladatot. Úgy tűnik azonban, hogy egy másik pisztoly is esélyes lehet erre a szerepre. A Cor-45 pisztoly TTK, azaz Time-To-Kill értéke már most jobb a HRM-9-nél a megfelelő kiegészítők kiválasztásával. Nem véletlenül, hiszen a Conversion Kitek teljesen új utat nyitottak a játékban, melyből profitálhat ez a pisztoly is. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Muzzle: Bruen Tri-Port
  • Optic: Nydar Model 2023
  • Magazine: 40-round drum
  • Stock: XRK Dynamic Precision Stock
  • Conversion Kit: XRK IP-V2 Conversion Kit

A fegyver nem csak a pisztolyok összes előnyét hordozza magában, de a visszarúgása is könnyedén kezelhető, így gyengébb vagy kezdő játékosok kezében is nagyot villanhat. Úgy tűnik, hogy a Warzone-ba is megérkezett a pisztolyok kora.

Ezt láttad már?

MENNYI? Ekkora vagyont ér a 10 légértékesebb képregény a világon

×