Játék készült az irodai székelésről, méghozzá olyan formában, amit kevesen fognak elhinni. A Steamen már elérhető, méghozzá kedvező, bevezető áron!

2024.04.09. – Sokszor mondják, hogy ha valami az eszünkbe jut, akkor az nagy valószínűséggel már megtalálható az interneten. Nehéz olyan újdonságot kitalálni, amire korábban más már ne gondolt volna, s így, hogy lényegében pillanatok alatt dokumentálhatunk bármit és feltölthetjük a világhálóra, még csak véletlenül sem lehet más babérjait learatni. Ez természetesen igaz a videojátékok világára is, feltehetően ebből kifolyólag árasztanak el minket remake-ekkel a fejlesztők, vagy egy már meglévő sorozat folytatásával mostanában. Nem mernek újat alkotni, hiszen jó eséllyel már létezik hasonló. Piaci rések természetesen ettől függetlenül vannak, csak kreatívnak kell lenni, na meg talpraesettnek. A CoproTech Enterprise Solutions egyik dolgozója mert nagyot álmodni, miközben munka közben végezte a nagyobb dolgát. Ebből a cselekvéséből csírázott ki a bomba ötlet is a fejében, mi lenne, ha készítenének egy „szimulációt”, ami az irodai vécézést helyezi előtérbe.

Székelés mindenáron

A Please Leave Me Alone, I Need to Poop pontosan azt tudja, amit a címe sugall: kakálnunk kell a munkahelyünkön úgy, hogy közben a munkatársak zavargásait figyelmen kívül kell hagynunk. Főhősünknek rettenetes hasgörcse van, így azonnal el kell jutnia az irodai mosdóba. Azonban útját munkatársak keresztezik, akiket platformer-szerűen át kell ugrálni, vagy el kell csapkodni a szomszédos kerületbe. Ám ez nem minden! Ha a folyosón átgázoltunk, a mosdó újabb kihívásokkal kecsegtet. Ott van példának okáért a beragadt wc-fülke ajtaja. Ezt nemes egyszerűséggel fizikai erővel kell lebontani, hogy a wc csészéhez jussunk. A gond csak az, hogy az irodai mosdókat nem takarítják túl sűrűn, ráadásul látszólag a munkatársak is trehányak, miközben végzik a dolgukat. Szintén a játék részét képezi tehát a csésze és annak környezetének fertőtlenítése és letakarítása.

játék

Aki megzavar, annak mennie kell

Egy szó mint száz, a Please Leave Me Alone, I Need to Poop-ban temérdek minijáték vár az érdeklődőkre, amik váltakozva és egyre nehezebb módon vágnak alá főszereplőnk székelési terveinek. A játékot Steamen 2,99 euróért árulják a játékot bevezető áron, ami április 14-től 4,99 euróra fog emelkedni. Szóval siessetek!

Ezt olvastad már?

Rekordalacsony áron dobják utánad az Assassin’s Creed-szériát

×