Igen csak furcsán nézett mindenki, amikor valaki a Redditen bemutatott egy teljes PC-t, amit egy gitárba épített. Nem semmi kivitelezés.

2024.04.08. – A kreativitásnak egyszerűen nincs határa, ami bizony akkor is érvényes, amikor valaki számítógépet épít. Vannak olyanok, akik egyszerűen unják a megszokott módszereket, ezért kipróbálnak valami újat. Mostanában van egy nem is annyira új tendencia az amatőr PC-építők között, ami arról szól, hogy egyre szokatlanabb házakban helyezik el a PC hardvereit. A „sleeper builds” lényege pontosan az, hogy olyat építsünk, ami első ránézésre nem tűnik PC-nek.

Gitár

Nemrég valaki a Redditen mutatta meg, hogy talált egy apróhirdetési oldalon egy olyan PC-t, amit egy gitárba építettek, valószínűleg nem mostanában, hanem évtizedekkel ezelőtt. Tulajdonosa megpróbál megválni tőle, amit nem is csodálunk. A PCMasterRace közössége érthető módon furcsán tekintett a dologra, mivel több bizarr dolgot is észrevettek ebben a buildben. Bár első ránézésre egy klasszikus gitárnak tűnik, érthetetlen módon a hanglyukat egy Audi dísztárcsa része takarja. A legtöbb kérdést azonban a belseje veti fel. Több kommentelő is rámutatott, hogy a CPU-ról valamiért hiányzik a hűtő, szóval sokan nehezen képzelik a PC-nek a működését. Néhányan azzal viccelődtek, hogy a Doom vagy a Minecraft fut-e rajta. Valószínűleg nem. Persze van olyan is, aki pont ilyet szeretne magának, bár nem értjük, minek?!

Found this abomination on my local craigslist
byu/FaceplantingOpossum inpcmasterrace

Néhányan nem tudtak ellenállni az Audi dísztárcsának a gitárban, sokak szerint a PC kifejezetten Audi rajongóknak készült. Sajnos azt nem írta le részletesen, hogy a gitárban milyen hardver kapott helyett, de ránézésre nem ezzel fogunk Cyberpunk 2077-et 4K 60 FPS-ben futtatni. Ez a gitár kiváló példája annak, hogy bár a PC-építés és kreativitás nem ismert határokat, lehet ez hanyag módon csinálni, a jó ötlet ellenére is.

Ezt láttad már?

Ezzel a 22 remek játékkal most teljesen ingyen játszhatsz a Steamen

×