A Cyberpunk 2077 eredetileg 2020 végén jelent meg, ám a CD Projekt RED szerint még mindig nem találtak meg mindent a játékosok.

2024.04.08. – A Cyberpunk 2077-et le se tudná tagani a CD Projekt RED. Ők azok a lengyel fejlesztők, akik korunk talán legmeghatározóbb szerepjátékaiért felelősek, de mindezt csak egy-egy nagyobb balhé után tudják ténylegesen szállítani. Ha valaki még emlékszik a Witcher 3 megjelenésére, az tudja, miről beszélek. Geralt harmadik videojátékos kalandja ma már alapműnek számít, viszont amikor megjelent, szabályosan játszhatatlan volt. Széteső textúrák, őrületes bugok, többen követelték is vissza a pénzüket.

Nos, ugyan ezt eljátszotta a cég a Cyberpunk 2077-tel is, ami mára már szintén fantasztikus játékká nőtte ki magát. Ám a megjelenésekor alig futott valahol. A PS4-es verziót PS4-en kb. el sem lehetett indítani, PS5 kellett ahhoz, hogy a butított változat játszható legyen. Ennek már több éve, mára már mindent orvosolt a CDPR, olyannyira, hogy már élesedett a 2.0-ás frissítés, ami annyi mindent átalakított és finomhangolt, hogy már majdnem egy új játékról beszélünk.

Viszont még nincs minden felderítve

Az új frissítéssel és temérdek ráncfelvarrással újabb adag embert csábított maga mellé a CD Projekt, így végre a Cyberpunk is abba a kategóriába tartozik, ami méltán nyerte el százezrek érdeklődését. Azt hinné az ember, hogy ennyi játékossal, na meg több mint 3 éves ciklussal a háta mögött a Cyberpunk 2077 már nem igazán szolgálhat újdonsággal. Persze, ha teljesen szüzen vetjük bele magunkat a játékba, maga az élmény friss lesz, azonban szinte biztos, hogy minden felfedezésünket dokumentálta már valaki a világhálón.

cyberpunk

Forrás: CD Projekt Red

Ám bármennyire is furcsa, a CD Projekt azt állítja, hogy ennyi idő után is vannak még olyan elrejtett titkai a játéknak, amire a játékosok még nem bukkantak rá. (De legalábbis nem dokumentálták, így nincs rá bizonyíték.) Az IGN-nek adott interjújában a Cyberpunk 2077 egyik vezetője, Paweł Sasko arról beszélt, hogy még mindig vannak titkok, amiket a CD Projekt Red elrejtett a játékban, s amelyek valószínűleg nem kerültek nyilvánosságra. Sasko elmondta, hogy jó eséllyel néhány játékos megtalálhatta már ezeket az easter eggeket játék közben, de úgy tűnik, hogy széles körben még nem terjedtek el a felfedezések, vagy csak nem osztották meg őket az interneten. Azzal kapcsolatban, hogy a játékosok hol kezdjék el a keresést, Sasko megemlítette, hogy a Cyberpunk 2077: Phantom Libertyben talált telefon kapcsán még mindig van néhány szám, amit nem fedezett fel a közösség.

Most, hogy kaptunk egy kis segítséget, érdemes lehet belevágni a keresésbe!

Ezt olvastad már?

Ezzel a 22 remek játékkal most teljesen ingyen játszhatsz a Steamen

×