A Call of Duty Season 3 több fegyverrel is bővítette a Warzone felhozatalát. Az egyik Sniper az Advanced Warfare érából érkezett a játékba.

2024.04.06. –A Modern Warfare III és Warzone harmadik közös szezonja április harmadikán vette kezdetét. A megannyi újdonság mellett a fejlesztők négy új fegyverrel kalkulálnak a szezon során. Ebből néhányat megkaptunk már a szezon legelején, ám lesznek olyan játékszerek, melyek csak a Reloaded frissítés után élesednek majd. Ahogy azt sejteni lehetett, az Advanced Warfare-ból megérkező MORS Sniper Rifle sokak kedvencévé vált néhány nap alatt. Nem véletlenül, hiszen elképesztő erővel pusztít a Warzone szerverein.

A fegyver alapállásban is 1 lövésből leterít bármilyen ellenfelet a Max Damage Range-ig, mely Charge Barrerrel még tovább tornázható. Az igazán elvetemültek pedig Anti Material lőszerrel is kipróbálhatják, mellyel bármilyen távolságig egy lövésből öl a fegyver. Természetesen Rankedre ez nem vonatkozik, ott a fejlesztők mesterségesen gyengítik a Snipereket.

Így szereld fel a Warzone legújabb Sniperét

Mind a Charge Barrel, mind pedig az Anti-Material lőszer ront a fegyver tulajdonságain, így a játékosoknak érdemes lehet visszafogottabb kiegészítőkkel felszerelni, hiszen a fentiek nélkül is nagy pusztításra képes a MORS. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes kalkulálni:

  • Barrel: Crown-50 Barrel
  • Laser: SL Razorhawk Laser Light
  • Optic: MORS Dot Sight
  • Bolt: Quick Bolt
  • Rear Grip: CNTR-6 Grip

Szinte borítékolható, hogy az elkövetkezendő időszakban alakulnak még az ajánlott attachmentek, ám az első napokra ezt javasolják a CharlieINTEL munkatársai. Az elkövetkezendő napokban a tartalomgyártók és szakértők a közel 20 fegyvert érintő gyengítéseket, erősítéseket is átnézik, így garantáltan számíthatunk némi átrendeződésre a Season 3 első felében.

Ezt láttad már?

Ha kiborultál a Discord reklámjai miatt – itt van 8 másik király csevegő

×