Létrejött egy kamu alkalmazás, ami segít azoknak, akik nem érzik magukat elég népszerűnek. Csak beállítjuk, hány értesítést szeretnénk, és ennyi.

2024.04.04. – Valljuk be, mind ismerünk a közösségi oldalakon olyan embereket, akik imádják, ha sokan lájkolják a posztjaikat. Manapság már sokan vannak, akik csak azért raknak ki valamit, hogy jöjjön a sok lájk, meg a komment, és érezzék, hogy fontosak és számítanak. Persze előfordulhat, hogy valaki bármennyire is szeretne követőket, kedveléseket, kommenteket, egyszerűen nem jönnek. Így jön a csalódás és az elkeseredés. Na, erre találtak ki egy új letölthető iOS alkalmazást, ami segít.

Palmsy

A csavar a történetben annyi, hogy ez a „közösségi oldal” valójában nem online, sőt a posztokat soha senki nem fogja látni. Az applikáció lényege annyi, hogy mi kiposztolunk valamit, akár fotót is, de az sehol nem jelenik meg online, kamu értesítéseket viszont kapunk, amennyit csak akarunk. Minden poszt csupán a mobilunkra kerül, viszont a telefonunkra özönleni fognak az értesítések arról, hogy milyen népszerű a poszt. Szóval ez egy kamu offline közösségi oldal, ami azt az érzetet adja, hogy számít, amit posztoltunk.

Az applikáció, ami egyelőre csak iPhone-ra és iPad-ra érhető el, teljesen ingyenes, ráadásul bármit is posztolunk rá, nem kerül fel semmilyen online szerverre. A legjobb, hogy engedélyezhetjük neki, hogy hozzáférjen a kontaktjainkhoz, így konkrétan olyan lesz, mintha az ismerősöktől kapnánk értesítést. Még azt is be lehet állítani, hogy naponta hány értesítést szeretnénk, de a legkisebb szám az egy.

Szóval az alkalmazás arról szól, hogy kaphatsz kedved szerint fiktív hírnevet. Ha máshogy nem megy, akkor így. Az applikációt INNEN töltheted le ingyen, de egyelőre Androidra nem érhető el.

Ezt láttad?

Ha kiborultál a Discord reklámjai miatt – itt van 8 másik király csevegő

×