A Warzone és Modern Warfare III harmadik közös szezonja is rengeteg nerfet, buffot hozott magával. Egy új páros léphet majd a színre a visszatérő szigeten.

2024.04.04. – Április harmadikán megérkezett a Warzone és Modern Warfare III soron következő frissítése. Nagy csomagról beszélhetünk ezúttal, hiszen egy teljesen új szezon köszöntött be a Call of Duty játékokba. A Season 3 nem csak a Warzone játékosokat látta el újdonságokkal, de a multiplayer és Zombie módok rajongói sem fognak szomorkodni. Némi részrehajlás azért továbbra is érezhető a fejlesztők részéről, egyértelműen az ingyenes kliens kapott most több fejlesztést. Az új fegyverek azonban mindegyik módban elérhetőek, ahogy a szokásos nerfek és buffok sem maradtak el.

A Warzone fejlesztői több mint 20 fegyver erejéhez nyúltak hozzá. Úgy tűnik, hogy sem a februári, sem a márciusi frissítések nem voltak elegendőek a megfelelő egyensúly megteremtéséhez. Ráadásul mindezt azzal is megfejelték, hogy a Ranked módot egyetlen szezon után egy másik pályára, a visszatérő Rebirth Islandre költöztették át. Az új helyszín friss játékstílust is jelenthet sokak számára, melyhez természetesen elengedhetetlen tisztában lenni azzal, hogy éppen mely fegyverek a legjobb választások.

Ez lehet Rebirth Island legütősebb párosítása a Warzone Season 3 első napjaiban

Rebirth Islandra is kötelező valamilyen közelharci fegyver, melynek szerepét ebben az esetben a több szintű erősítést kapott Lachmann Sub vállalja magára. Az SMG igazán remek társ lehet a mindennapok során, szinte pillanatok alatt ledarálja az elé tévedő ellenfeleket. Közepes távolságú tűzharcok esetén pedig a Lachmann 556 léphet színre, mely szintén buffban részesült a Season 3 csomagtól.

Szinte borítékolható, hogy a HRM9 az elkövetkezendő napokban még egy extra gyengítésben részesül majd, így arra a fegyverre nem érdemes építeni hosszú távon. A fenti Twitter bejegyzésben WarzoneLoadout jóvoltából a kötelező kiegészítők listáját is megtalálhatjuk, hogy garantáltan a legjobbat hozhassuk ki a felsorolt fegyverekből. Rebirth Island visszatérésének rengeteg játékos örült, így nagy eséllyel az elkövetkezendő napokban mindenki a kissé megújult helyszínen próbálgatja majd a fegyvereket.

Borító: YouTube

Ezt láttad már?

Ha kiborultál a Discord reklámjai miatt – itt van 8 másik király csevegő

×