Szép nagy update-et küldtek rá a Palworldre a Pocketpair fejlesztői, akik részletesen be is mutatták, mi változik. Sok minden, de itt a lényeg.

Gábor János

2024.04.04. – Megjött a Palworld v0.2.0.6 számú frissítése, ami egy sor újdonságot hoz a játékba, az eddig nem látott itemektől és funkcióktól a hibajavításokon át a játék legelső bossharcáig, amit Bellanoirral kell megvívnod. Ha bírod. Mert újabban van olyan extrém nehézségi fokozat is, amelyen valószínűleg minden maradék hajadat kitéped, mire végzel az óriási boszorkánnyal.

Ő a Palworld első nagy bossa

A játék frissítésének legizgalmasabb részlete biztosan az új boss, akiről a Fandom azt írja, „egy magas humanoid Pal, akinek a megjelenése egy boszorkányra emlékeztet”. A föld felett lebegő testét egy fekete, aláomló ruha takarja, a derekán vörös gyűrűvel, amiről szemszerű díszítő elemek lógnak, a szoknyarész alatt nagy, kékeslila lángok perzselik a talajt. Mindkét karja szétfoszló ruhaujjban végződik, ami talán rémálmainkban emlékeztet kezekre. Bellanoirnak csak a vörös pupillás bal szeme látható, míg a jobb szeme fejkendő és haj takarása alatt marad. És akkor mindennek tetejében még van egy kék agancsszerű fejnyúlványa is, hogy még nyugtalanítóbb legyen az egész – pedig, ahogy elnézzük, az érkezését meteorzápor kíséri, ami elég menő belépő. Mondom ezt addig, amíg nem nekem kell legyőzni…

Forrás: Pocketpair

Ha konzolon nyomod a Pocketpair játékát, egyelőre várnod kell a frissítésre, mert Xboxra csak később érkezik. PC-re, Steamen viszont már hozzáférhető, részletes leírással, ami hosszan sorolja a bug fixeket, a különböző fejlesztéseket, a dedikált szerverjavításokat, a kiegyensúlyozott erőviszonyokért betett igazításokat, a bázisépítő lehetőségeket, az újonnanan felkerült tartalmakat meg fegyvereket és még sok minden mást.

És ezt láttad már?

Ha kiborultál a Discord reklámjai miatt – itt van 8 másik király csevegő

×