A filmesek addig nyúzzák Micimackó bundáját, amíg belegebed: alig jött ki a 2. film, bejelentették a 3-at. Új karakterekkel bővül a Miciverzum.

Gábor János

2024.03.28. – Bombaként robbant a hír, ami valószínűleg egyszerre örvendezteti és rémíti halálra a mozi világát: készül a Micimackó horror harmadik része, a Winnie the Pooh: Blood and Honey 3, amit ismét a meserajongók patás ördögei, Rhys Frake-Waterfield és Scott Chambers fognak elkészíteni – számolt be a Variety.

A producerek szerint a Micimackó: Vér és Méz 3. nagyobb költségvetésből készülhet el, mint a korábbi filmek, amelyekből az első óriási meglepetéssiker lett, hiszen alig 50 ezer dolláros költségvetését vastagon megszázszorozva 5,2 millió dollárt termelt a mozikasszáknál. Jött is a folytatás: a második rész a napokban került a mozikba az USÁ-ban, és a készítők annyira holtbiztosak az újabb csodában, hogy máris bejelentették a harmadik mozit.

Az immár Miciverzummá bővült franchise következő felvonásában ismét új karakterek köszönnek majd be a Százholdas pagonyból. Az első részben még csak a megvadult Micimackó és Malacka hentelt, a másodikban csatlakozott hozzájuk Tigris és Bagoly, míg a mostantól fejlesztés alatt álló harmadikban tuti, hogy jön Nyuszi, és… kapaszkodj: az összes Apacuka szörny – persze egytől egyig szadista gyilkosként!

Az ugye megvan, hogy Kanga, Zsebibaba és Füles még mindig sehol, szóval van itt bőven patron egy 4-5. horrorra is?

Micimackó és barátai még többet kaszabolnak

Bár az első néhány nap bevételi adatait e cikk születése idején még nem tették közzé, a Micimackó: Vér és Méz 2 elég jó előjelekkel várja a mozis menetelést, még úgy is, hogy erre állítólag már tízszer annyit költöttek, mint a gyenge kritikák ellenére sikeres első részre. A második felvonást eddig sokkal jobban fogadják a műfaj rajongói, meg filmes ítészei, többek között úgy jellemezve a folytatást, hogy az drámai előrelépés az elődjéhez képest. Ennek ellenére a Variety kritikusa, Owen Gleiberman azt írta, „többnyire egy rakás szerencsétlenség” az egész, bár azt elismerte, hogy a 2. film eseménydúsabb: „több benne a feldarabolás, a lefejezés és arckivájás” is. És lássuk be: egy ilyen kaszabolós trash movie-tól mégis miért kellene többet várni?

 

Ja és a Miciverzum kifejezés többé már nem csak a Micimackó: Vér és Méz filmeket jelöli, mert már alakul egy ugyanilyen című crossover horror is, a Poohniverse, benne a mesei Dream Teammel, vagyis a csacsi szadista medve mellett olyan karakterekkel, mint Bambi, Csingiling, Pinokkió, Pán Péter, Tigris, Malacka, a Kalapos és Csipkerózsika. Persze mind szörnyen gonoszok és vérszomjasak lesznek.

Ezt is nézd meg:

Besétálhat bárki: 10 filmes étterem, ami a valóságban is létezik

×