A My Hero Academia 7. évada elindítja a Final Act Saga-t. Szerencsére nem lesz rövidebb, mint az előző évadok, de azért van egy csavar.

2024.03.28. – Akik alapvetően szeretik a szuperhősös, szuperképességes témát és a japán animációt is, valószínűleg hallottak már a My Hero Academia animéről, ami túl van a 6. évadán is. Az anime népszerűsége töretlen, így tök érthető, hogy mindenki tűkön ülve várja a folytatást. Szerencsére jó hír, hogy a sorozat 7. évadának premierje nagyon közel van, és igazi drámát ígér. Láthatjuk Dark Deku fejlődését és a Shigarakival vívott végső összecsapás felé vezető utat. Aztán ott van Star és Stripe, Amerika elsőszámú hőse, aki azért érkezett, hogy felrázza a dolgokat a főszereplők számára.

Elég hosszú évad lesz, némi csavarral

Nemrég megerősítették, hogy a My Hero Academia 7. évada folytatni fogja a 25 epizódos trendet, szóval legalább annyi részt kapunk, mint a korábbi évadokban. A rossz hír viszont az, hogy az évadot két részre bontják, szóval némi szünettel kapjuk meg a 25 epizódot. A szivárogtató Sugoi Bingus szerint az évad első fele valóban elindul május 4-én, de aztán jön egy szünet, és ki tudja, mikor folytatódik. Persze a hírt nem árt fenntartásokkal kezelni, de lehet, hogy sokat kell várnunk, mire a teljes évadot megkapjuk.

 

Az egész kicsit olyan érzés, mint mikor elképszetően sok darabra nyújtották az Attack on Titan utolsó évadát. Mégis mostanában Japánban elég gyakori az ilyen szünet a mangákban és animékben egyaránt. A Solo Leveling is hamarosan szünetre vonul, a Nier Automata anime folytatására pedig 2023 júliusa óta várnak a rajongók. Természetesen ennek oka, hogy az animációkészítés egyre időigényesebb és költségesebb lett, mindez pedig nem mehet a minőség kárára. A Bones pedig minden támogatást megkap ahhoz, hogy a készítőknek ne kelljen belehalni a munkába.

 

Bárhogy is legyen, a májusi premier nagyon közel van, már alig várjuk. Jah és igen: júliusban érkezik az új mozi is, a My Hero Academia: You’re Next.

Ezt láttad már?

Besétálhat bárki: 10 filmes étterem, ami a valóságban is létezik

×