A GTA+ a Rockstar Games előfizetős szolgáltatása, amit eredetileg az Online-hoz tervezett a kiadó. Nos, ma már jóval több ennél!

2024.03.27. – Manapság már nagyon divatosnak számítanak a feliratkozást igénylő szolgáltatások. A streaming platformok egy az egyben így termelnek pénzt. A Netflix, Disney+ és hasonlók havonta csippentenek le pénzt a számlánkról, így tartják fenn magukat. A videójátékos piacon is létezik ilyesmi, a Microsoft a Game Pass-szolgáltatást tartja fenn, míg a Sony a PS Plust. Sőt, kevesen tudják, de például a Ubisoftnak és az EA-nek is van saját szolgáltatása, amire elő lehet fizetni. S ha már ezeknek a nagyoknak van, a Rockstar sem akart kimaradni a buliból. A GTA+ egy létező előfizetős program, aminek keretein belül speciális játékbeli tartalmakhoz juthatunk hozzá a GTA Onlineban. Spéci autók, saját Showroom, minden, ami extra és ami fényűzés. Ezért egyébként havonta 6 dollárt kér a Rockstar, ami talán elsőre soknak tűnhet, pláne, ha csak kozmetikai tárgyakat kapunk a pénzünkért, meg pár új kocsit.

gta

Forrás: Rockstar Games

Szerencsére a gyakorlatban nem ez a helyzet

Már egy ideje nem csupán a GTA Online élményét dobja fel az előfizetés, hanem más egyéb Rockstar játékhoz is elérést biztosít. Ilyen például a GTA Trilogy is, ami három legendás Grand Theft Auto címet kínál kapásból a rajongóknak. Ha tehát van élő GTA+ előfizetésünk, az egyéb extrák mellé Rockstar játékokat is kaphatunk. San Andreas, Vice City, GTA III, teljesen mindegy, hogy melyik határozta meg leginkább a fiatal korunkat, az előfizetésünkért megkapjuk mindet.

 

Mindet és még többet! A portfólió ugyanis hamarosan újabb címekkel fog bővülni, jelentette be a Rockstar Games X-en. A posztban elárulták, hogy a GTA+ felhasználók számára immáron nem csak GTA, hanem Red Dead Redemption játék is elérhetővé vált a könyvtárban. Ha van élő előfizetésünk, akkor a Red Dead Redemptiont és az Undead Nightmare-t addig pörgethetjük, amíg fizetjük a szolgáltatást. A szóban forgó játékokat ráadásul PS5-ön, valamint Xbox Series masinákon egyaránt elérhetjük, vagyis ilyen téren nincsen platformbéli megkötés. Egyedül a régebbi generációk tulajdonosai szomorkodhatnak kicsit…

Ezt olvastad már?

Zseniális módszert eszelt ki a CDPR a pedofilok ellen a Cyberpunkban

×