A Revolut hosszú évek óta a kényelmet jelentette a legtöbb felhasználónak, s most ezt új szintre emelik az új lehetőségeikkel.

2024.03.26. – Azok, akik sokat utaznak, igencsak kényelmetlennek tarthatják az állandó szolgáltatás cseréket. Természetesen a legtöbb mobil előfizetés rendelkezik roaming lehetőségekkel, ám ezek nem feltétlenül fedezik minden igényünket, na meg sok esetben extrán korlátozottak. Nem egy olyan ismerősöm van nekem is, akik egy hosszabb konferencia okán az adott országban vásárolnak maguknak feltöltőkártyát, azzal ugyanis könnyebben lehet intézni a hétköznapi dolgaikat, s a roamingot sem terhelik. Persze számtalan más oka is lehet annak, ha valaki feltöltőkártyát és eSIM lehetőséget vásárol magának, ez a bevezetőben csak egy példa volt. Valószínűleg ezt tartotta a Revolut is szem előtt akkor, amikor létrehozták a saját eSIM rendszerüket, ami immáron már hazánkban is elérhető, s bárki számára, bármikor alkalmazható.

Elektronikus SIM bárhol, bármikor

Gondolom senkit sem lep meg, ha azt mondom, hogy a Revolut eSIM-et a Revolut applikáción keresztül lehet elérni. Lehetőség van hazai, regionális, illetve globális adatcsomag vásárlására is. Nem kell tartani a „SIM” megnevezéstől, ha rendelkezik a készülékünk fizikális SIM kártyával, attól még képes a Revolut eSIM funkcióját is kezelni. Lényegében szabadon megválaszthatjuk, hogy melyiket szeretnénk éppen alkalmazni, egyetlen gombnyomással.

Az eSIM-ről minden esetben működik a Revolut alkalmazás valamennyi funkciója, és a mobiladat-keretet sem meríti, így külföldre érkezve fel is tölthető a kártya úgy, hogy a normál SIM-re nem is kell felcsatlakozni. – írja a HVG.

revolut

Az opciót az applikáció „Életmód” menüpontja alatt lehet megtalálni, s szerencsére igencsak könnyű beállítani. Nem kell tartani tőle, az első alkalommal átfogó segítséggel vezeti mindenki kezét a program, nem lehet elszúrni semmit.

A Revolut már jó pár éve a kényelmet jelentette az emberek számára, de eredetileg csak a bankolásban, valamint a valutaváltásban kínált kedvező lehetőségeket. Most úgy fest, a portfólióbővítés végre minket is elért. Maga az eSIM eddig is nagy szabadságot adott, de így, hogy egy applikáció letöltése után hozzá is juthatunk egyhez, új szintre emeli ezt a luxust. Ráadásul az ára is kedvező!

Ezt olvastad már?

Mi ez a sok K-dráma a Netflixen? Segítünk választani – itt az 5 legjobb

×