Pedro Pascal már végezhetett a jeleneteivel, de ez sajnos nem jelent egyet azzal, hogy rövidesen jön is a The Last of Us 2. évad. Sőt, nagyon nem.

Gábor János

2024.03.26. – A The Last of Us első évada nagy sikert aratott, és a rajongók nyilván nagyon várják a folytatást. A második évad forgatása már zajlik egy ideje, de az HBO egyelőre hallgat a megjelenés időpontjával kapcsolatban. Ennek ellenére mindig akadnak jól értesültek, akik biztos forrásból ígérnek tuti információt a dátummal kapcsolatban. Most egy elég sokat bizonyított filmipari szivárogtató is előállt a premier lehetséges időpontjával. Ha igaza van, nem ez lesz a rajongók életének legboldogabb napja.

@DanielRPK (Daniel Richtman) az X-en posztolta a saját Patreon oldalára mutató linket, amelyen elárulta, mit tudott meg a TLOU premierjével kapcsolatban. Bár Richtman a múltban megbízható forrásnak bizonyult – írja a ComicBook, még az ő kijelentését is érdemes fenntartásokkal kezelni, mert csak az a tuti, ami már megtörtént. Figyelmbe véve mindazonáltal, hogy elég pontos szivárogtató, elég elkeserítő látni, hogy még vagy egy évig nem látjuk az HBO-sorozat 2. évadját – az ugyanis

szerinte csak „2025 márciusában, vagy áprilisában” jelenik meg.

Sok a kérdőjel a The Last of Us folytatása körül

Richtman azt is megemlítette, hogy Pedro Pascal befejezte a saját jeleneteinek forgatását, de ennyi információ még nem igazán alkalmas arra, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le a premierről. Sajnos nem azt jelenti, hogy mindenki más is hamar végezni fog a felvételekkel, aztán pár hónap utómunkát követően lehet szépen feltölteni a(z akkor már) Max szervereire az első részeket.

A sorozat folytatásával kapcsolatban elég sok a bizonytalanság: nem lehet tudni, hűen követi-e a játékok sztoriját és a karakterek sorsa is pontosan ugyanúgy alakul-e, ahogy a The Last of Us Part II-ban. Arra végképp’ kár lenne mérget venni, hogy a tévés adaptáció csupán két évados lesz. Amekkorát aratott az első felvonás, szinte biztos, hogy a gyártók próbálják minél tovább húzni  a történetet, ami rajongói oldalon legalább annyi izgalmat vált ki, mint félelmet, hiszen annyi történetben okozott már jóvátehetetlen károkat a producerek móhósága.

Ezt is olvasd el:

Törölnéd magad és a dolgaid az internetről? – Mutatjuk, hogy csináld!

×