A Warzone Mobile továbbra is küszködik Androidon, a legutóbbi frissítés nem sokat segített a teljesítményen és az optimalizáláson.

2024.03.26.  – Annak ellenére, hogy a Warzone Mobile Androidos verziója nemrég egy elég erős frissítést kapott, úgy tűnik, hogy a teljesítményproblémák nem szűntek meg. A játék még mindig nem fut megfelelően a platformon, mondanom sem kell, a játékosok dühét és csalódottságát fokozva. Az eddig tapasztalatok alapján a játékmenet akadozik, a grafikai elemek sok helyen nem renderelődnek ki, ami igazán megnehezíti a jó kis battle royale harcokat.

Sok játékos döntött úgy, hogy jobban jár, ha inkább kilép a játékból, sőt sokan inkább törlik is azt, elfelejtve az egészet. Mivel azonban úgy tűnik, hogy ezek a problémák nem annyira jönnek elő az iPhone-os verzióban, sokan azzal vádolják az Activisiont, hogy inkább az iOS verzióra koncentrálnak, cserben hagyva az Androidosokat.

Csalódottság

A YouTuber, RoastSmith nemrég a Twitteren kérdezte meg a játékosokat arról, hogy mit gondolnak a Warzone Mobile Androidos verziójáról, mivel szerinte a játék romokban hever, és az Activison jobban tenné, ha törölné az egészet, amíg nem tudják optimalizálni. A válaszok természetesen aggasztók.

„Semmi pozitív nincs a Warzone Mobile-ban… amit tehetsz, hogy megmondod a fejlesztőknek, hogy távolítsák el az egészet a Google Play Store-ból, és készítsenek egy optimalizált WZM-et. Ez a játék jelenleg romokban hever” – írta.

Természetesen megértjük azokat, akik nem szeretnének úgy játszani, hogy a játék folyamatosan akadozik:

Az alábbi képeken jól látszik, hogy a játék nem rendereli ki a textúrákat, így egy furcsa paca foglalja el a talaj helyét.

Többen írták a poszt alatt, hogy már törölték is a játékot, elfelejtve azt is, hogy egyáltalán létezik. Ettől függetlenül mi biztosak vagyunk benne, hogy a fejlesztők hamarosan újabb frissítéseket adnak ki, amivel megpróbálják megoldani a problémákat. Azért persze azt se felejtsük el, hogy a futtatáshoz elég jó mobil is kell.

Ezt láttad már?

13 fantasztikus játék, amiért a mai napig megéri PS3-at venni

×