Az xDefiant a Ubisoft új lövöldéje, ami sokak szerint borsot törhet a Call of Duty orra alá. Azonban az istenért sem akar megjelenni…

2024.03.25. – Amikor kompetitív, vagy csak úgy összességében „lövöldözős” játékról van szü, nagy valószínűséggel a játékosok túlnyomó többsége a Call of Duty szériára asszociál. Természetesen előfordulhat, hogy pár régi motoros a Medal of Honort említené elsőnek, vagy esport rajongók a Rainbow Sixet, azonban szerintem ettől függetlenül érthető az analógia. Jelenleg ugyanis egyértelműen a CoD a legkomolyabb résztvevője az FPS piacnak, ezt feltehetően a nagy sikerű Battle Royale módjának is köszönheti. Lényeg a lényeg, ha valaki új lövöldét szeretne piacra dobni, figyelembe kell venni a Call of Duty egyeduralmát. Minimum meg kell rengetni az Activision játékát ahhoz, hogy az új beszálló releváns tudjon lenni. Ezt szeretné a Ubisoft megtenni az xDefianttal, ami már egy jó ideje csúszik, s megint nem arról számolunk be, hogy időben érkezik…

xdefiant

Megszólalt a Ubisoft

Sokan arról kezdtek pletykálni a videojáték-szférán belül, hogy az xDefiant csúszásának az az egyszerű oka, hogy a készítők szeretnék bevárni a Call of Duty újdonságait, s az alapján meghúzni a játék utolsó vonásait. Nos, ez természetesen nem tetszett a Ubisoftnak, így most igyekeztek más irányba terelni a narratívát.

 

 

Mark Rubin X-en válaszolt a „rosszindulatú” pletykákra. Kifejtette, hogy az újabb késletetésnek semmi köze új játékelemek bevezetéséhez, vagy lefejlesztéséhez. Nem tervezik ilyen téren felvenni a kesztyűt a CoD-dal, marad a játékmenet abban a formában, amibe eredetileg szánták. Azonban a felbukkanó technikai problémákat nem tudták időben orvosolni, ezért kellett ismét elcsúsztatni a projekt megjelenését.

Az xDefiant egy kompetitív online lövölde lesz, amit a Ubisoft PlayStation 4-re, valamint PS5-re, Xbox Series masinákra, Xbox One-ra, na meg természetesen PC-re fejleszt. reméljük mihamarabb orvosolják a hibákat és ismét célegyenesbe kerülhet a játék.

Ezt olvastad már?

Ezzel a 25 fantasztikus játékkal teljesen ingyen játszhatsz PC-n

×