A Warzone fejlesztői március 25-én robbantották a hírbombát. Régóta lehetett sejteni Rebirth Island visszatérését, ám a megerősítésre még várni kellett.

2024.03.25. – A Warzone egyik legismertebb és ennek köszönhetően legikonikusabb pályája Verdansk mellett egyértelműen Rebirth Island. Nem véletlen, hiszen már a kezdeti, igazán remek szakaszban is a battle royale kliens részét képezte. Egészen pontosan 2020 december 16-án debütált a Warzone és a Black Ops Cold War első közös szezonjában. A sziget alapötlete azonban már ekkor sem volt teljesen ismeretlen. A Black Ops 4 Blackout módjában megtalálható Alcatraz alapjaira építették fel a Warzone fejlesztői a helyszínt. A Rebirth Islandet a Beenox csapata készítette, mely az elmúlt években a sziget mellett egy Vondel nevű pályával is megajándékozta a játékosokat.

A 2024 februárban megérkezett Warzone és MW III Season 2 legnagyobb újítása egyértelműen Fortune’s Keep szigetének visszatérése volt. A korábbi kliensekben megtalálható helyszín újult formában tért vissza, ráadásul a Ranked módnak is otthont adott. A visszatérés ténye azonban nem volt teljesen meglepetés. A Warzone fejlesztői már 2023-ban elárulták, hogy Fortune’s Keep és Rebirth Island is visszatér majd előbb-utóbb a játékba. Remek kérdés volt ezt követően, hogy mikor érkezhet meg Rebirth Island.

Április harmadikán tér vissza Warzone-ba az ikonikus sziget

Az elmúlt időszak jelei, a szivárgások alapján már lehetett sejteni, hogy Season 3-ban vissza is térhet Rebirth Island Warzone-ba. Eddig azonban a fejlesztők semmilyen módon nem erősítették meg ezt. Március 25-én aztán robbant a bomba. A hivatalos bejegyzésből kiderülhet, hogy április harmadikától, a Season 3 kezdésének napjától ismét játszható lesz az ikonikus helyszín. Március 26-án, a délutáni órákban érkezik még egy trailer is, melyből az is kiderülhet, hogy mennyit alakítottak a fejlesztők a pályán az eredeti állapotokhoz képest. Nagy eséllyel ezúttal sem maradunk híján értékes ajándékoknak vagy küldetéseknek, talán erről is szót ejt majd a fejlesztői gárda. Most már tényleg csak napok kérdése és ismét játszható lesz Rebirth Island.

Ezt láttad már?

Ezzel a 25 fantasztikus játékkal teljesen ingyen játszhatsz PC-n

×