Az Overwatch 2 PvE módja annyira rosszul teljesített, hogy végül a Blizzard törölte is az egész projektet. Ennyit a nagy PvE tervekről.

2024.03.23. – Emlékszem, hogy amikor bejelentették az Overwatch 2-t, akkor a Blizzard azzal kampányolt, hogy a játékban lesz történet, kampány, ami PvE játékmódban teljesedik ki. Ezzel próbálták csábítani azokat a játékosokat, akik látszólag már lemondtak a játékról. Akik az Overwatch 2 megjelenése után is kitartottak, aztán kaptak is valamit, de annyira nem jött át, hogy folytassák is. A Bloomberg szerint a Blizzard a jövőben

töröl minden Overwatch 2 PvE projektet és a PvP-re koncentrál.

Miért?

Aki esetleg lemaradt róla, tavaly a Blizzard kiadta az OW2 első PvE tartalommal tarkított frissítését, ami 3 történetalapú küldetést tartalmazott. Ezt azonban végül olyan kevesen játszották, hogy a Blizzard úgy döntött: a jövőbeni PvE tartalmakat törli, és kirúgja a PvE küldetésekben részt vevő fejlesztők többségét. Sőt: mivel szarul ment a dolog, a fejlesztők még bónuszt sem kaptak a nyereség után.

Amikor a küldetések megjelentek, azok nem nyűgözték le a játékosokat. A PvE élmény nem éppen volt az, amit az Overwatch 2 bejelentésekor ígértek. Eltűntek a újrajátszható Hero Mode küldetések és a fejleszthető skill-fa, szóval nem éppen az lett, amire a játékosok számítottak. Bár a Blizzard mostantól inkább a PvE-re koncentrál, ettől függetlenül szeretnének valamilyen történetet is elmesélni a játékkal. Hogy hogyan? Valószínűleg még nem tudják.

Ezt láttad már?

Törölnéd magad és a dolgaid az internetről? – Mutatjuk, hogy csináld!

×