Hamarosan megérkezik a Dead Island 2 második kiegészítője, a SoLA Festival. A fejlesztők pár napja rántották le róla a leplet, s máris mindjárt befut!

2024.03.22. – A Dead Island talán az egyik legismertebb és legkedveltebb zombis játék a piacon. Persze ezt a státuszt annak is köszönheti, hogy a széria rajongói őrületesen sokat kellett, hogy várjanak a második epizódra, még úgy is, hogy az első hatalmas sikert aratott. A második rész egyébként tavaly, 2023-ban látott napvilágot, s legalább olyan szórakoztató lett, mint az első felvonás. Nem is volt hát meglepetés, amikor elkezdtek repkedni olyan pletykák, hogy a Dambuster Studios már dolgozik is egy esetleges kiegészítőn. A Haus DLC már napvilágot látott, s kreativitásának köszönhetően sokakat le is nyűgözött az iparban. Ezt a sikert pedig igyekszik tovább lovagolni a fejlesztőcsapat, már azt is tudjuk, hogy mikor fog érkezni a második sztorikiegészítő.

dead island

A halálon túli Lollapalooza

Az biztos, hogy a Dambuster nem szeret hosszú címeket biggyeszteni a munkákra. A Haus DLC-t egy úgynevezett SoLA fogja követni, ami témájában egy hatalmas, zombiktól hemzsegő zenei fesztivált fog a játék világába varázsolni. A Los Angelesben játszódó kiegészítő természetesen új legendary fegyvereket is beemel az akcióba. Ott lesz példának okáért a Ripper, ami egy baseballütő és egy körfűrés kombinációja. Szinte biztos, hogy minden játékos legjobb barátja lesz olyan esetekben, amikor zombitestrészeket akar aprítani. Vagy a Sawblade Launcher is örömet szerezhet a rajongóknak, ami pontosan azt tudja, amit sugall a neve, fűrészfejeket lő az ellen testébe. Az új fegyvereknek tényleg örülni kell, mert új „apex ellenfelek” is lesznek a SoLA kiegben, amik ellen nagyon jól fog jönni a pusztításra alkalmas erő.

S hogy meddig kell várni a Dead Island 2 következő DLC-jére? Nos, szerencsére a Dambuster nem nyújtja el a megjelenéseket úgy, mint nagymama a rétestésztát, már április közepén fejest ugorhatunk az élvezetekbe. Ma már nehéz hinni a dátumokban, de ha minden jól meg, már április 17-én tölthető lesz a SoLA a Dead Island 2-höz. Mi azért nagyon bízunk abban, hogy ez össze fog jönni!

Ezt olvastad már?

Világbajnok áron támasztja fel a gitárkontrollereket PS-en, Xboxon és PC-n a PDP

×