Megbízható szivárogtató osztotta meg a PS5 egyik legnagyobb slágerjátékáról, hogy mikor érkezhet PC-re. Ha nagyon várod már, sajnos el kell keserítsünk.

Gábor János

2024.03.21. – A PlayStation-exkluzív God of War Ragnarök minden kétséget kizáróan jön PC-re, ezt hosszú ideje biztosra lehet venni, de most végre jól látható időablakba került a premier. Sokan fognak csalódni, akik a közelmúltban felmerült multiplatformos tervektől fellelkesülve abban reménykedtek, hogy rövid időn belül beszerezhetik PC-re az új GoW-ot.

Sajnos nem így lesz.

Egy bennfentes, aki napokkal a Ghost of Tsushima hivatalos bejelentése előtt pontosan előre jelezte a premierdátumot, ezúttal a God of War Ragnarök PC-portjának érkezését osztotta meg az X-en. Ha te is abban bíztál, hogy a Ragnarök még valamikor 2024-ben elérhetővé válik PC-re, valószínűleg belerondítunk a napodba, ha szólunk, hogy jóval tovább kell várnod, mint remélted.

Aligha jön korábban a Ragnarök

A jól értesült iparági bennfentes Siknigth-ot ezúttal a God of War Ragnarökről tájékoztatták a téglái, és rögtön ki is szivárogtatta, hogy a PS exkluzív játék csak 2025 első negyedévében kapja meg a régóta és sokak által nagyon várt PC portot. Hozzáfűzte, hogy elég biztosnak tartja a fülest, hiszen, ha „korábban érkezne, az ajándék lenne”, de erősen kétli, hogy így fog történni.

A szivárogtató bejegyzése alapján – és még egyszer: feltételezve, hogy tényleg nagyon jó kapcsolatai vannak – egy éven belül döbbenetesen váratlan meglepetés lenne a God of War Ragnarök PC portja. Ez minden bizonnyal sokak számára csalódást keltő hír, de azért nem teljesen váratlan, hiszen a sorozat előző, 2018-ban debütált részére csaknem négy teljes évet vártak a PC gamerek. A God of War Ragnarök 2022. novemberében látott napvilágot, így alig több mint kétéves várakozási idő talán nem is annyira bicskanyitogató. Csak vacak ennyit várni, na. Tegyük hozzá: a 2025 eleji érkezésre persze kár lenne mérget venni, hiszen egyelőre sem a PlayStation, sem pedig a fejlesztő Santa Monica nem állt elő hivatalos dátummal.

Csak aztán nehogy így sikerüljön:

Miért ennyire vacak egy csomó új PC port? Hát ezért!

×