A Modern Warfare III rengeteg új fegyverrel ajándékozta meg a Warzone játékosokat 2023 decemberében. Úgy tűnik, hogy még mindig tudnak meglepetést okozni.

2024.03.21. –Több mint 4 éves múltra tekinthet már vissza a Warzone. Sajnos vagy nem sajnos, minden korszakra jutott néhány fegyver mely kimagaslott az épen aktuális érából. Voltak olyan fegyverek, melyekről azt hitték a játékosok, hogy „hitscan” tulajdonságokkal rendelkeznek, azaz nem kell kalkulálni a lövedék esésével. Természetesen szó szerinti értelemben nem léteztek ilyen AR-ek vagy épp Sniperek, ám a tulajdonságaiknak köszönhetően ezt az érzést keltették. Ide sorolhatjuk az MP5-öt, az AX-50-et, a Fennec-et, de akár a Sakin MG és a 90 párosát is.

A legtöbb esetben a lövedék sebessége, a bullet velocity volt a felelős ezért az érzetért. Nem véletlen, hogy az elmúlt hetekben a Warzone szakértői igyekeztek megkeresni azokat a fegyvereket, melyek minél jobban hasonlítanak a fenti, „hitscan” lehetőségekhez. Nem meglepő, hogy WhosImmortal is ezt a vonalat próbálta erősíteni az elmúlt napokban. Több loadoutot is kipróbált, ám úgy tűnik, hogy egy igazi meglepetésfegyver viheti haza a győzelmet ezúttal. Ráadásul egy sokszor lenézett kategóriát, a Marksman Rifle fegyverek táborát erősíti.

Az MCW 6.8 szinte hitscan fegyverként viselkedik Warzone-ban

Az MCW 6.8 alapjáraton is kellemes tulajdonságokkal rendelkezik, ám a kiegészítők segítségével magasabb szinte sikerült emelni. Ebben leginkább két kiegészítő segített, a Muzzle és a lövedék lecserélése elképesztő mértékben megnövelték a lövedékek sebességét. Nem kicsit, hanem közel az eredeti értékek kétszeresére. Sokáig úgy gondolta, hogy egyszerű bugról lehet szó, ám a Warzone fejlesztők az elmúlt hetekben sem nyúltak hozzá a kiegészítőkhöz. Ennek köszönhetően annyira elhanyagolható a lövedékek esése, hogy tényleg hitscan fegyvernek érződik az MCW 6.8. Ahogy az lenni szokott, ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: MCW Crown-30 barrel
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 60-round drum
  • Ammunition: 6.8 Wrath Spire Point rounds

A szakértő szerint a loadoutnak komoly esélye van arra is, hogy bekerülhessen akár a Warzone kompetitív metába is. Ha ez így lesz, akkor a fejlesztők sem mehetnek el a kiegészítők túlzott ereje mellett, borítékolható majd egy nerf is. Éppen ezért érdemes lehet minél hamarabb kipróbálni a fegyvert.

Ezt láttad már?

Tízből nyolc magyar lóg a közösségi hálón – ez biztosan normális?

 

×