Kezdetét vette a Ubisoft tavaszi nagy játékakciója, amely keretében egészen remek árakon szerezhetjük be a francia kiadó szinte összes játékát.


Bódi Dániel

2024.03.21. – Nyilvánvaló, hogy senki sem fogja elszégyellni magát, ha akciós játékot vesz, sőt, igazából a játékosok túlnyomó többsége leginkább így, egy masszív leárazás keretében jut az interaktív szórakozáshoz. De mégis, van valami különös érzés abban, amikor tudjuk, hogy jóval – mármint jóvaljóvaljóval – kevesebbet fizetünk olyan címekért, amikről nyilvánvaló, és mi is nagyon jól tudjuk, hogy annál sokkal többet is megérnének.

Bár a Ubisoft az elmúlt időben, hogy jól megtolja a játékszolgáltatásának előfizetői bázisát, igencsak elszállt a játékainak árazásával, ezért a franciákat talán nem fogjuk annyira sajnálni. Most azonban ők azok, akik tálcán kínálják a lehetőséget, hogy szégyenletesen olcsón rámoljuk be még a legjobb alkotásaikat is, köztük is nem egy, nem kettő kifejezetten friss megjelenésű címmel.

A Ubisoft tavaszi akciója a március 21-től egészen április 4-ig tart, idő tehát van, hogy átnyálazzuk magunkat a 175 tételből álló akciós kínálaton, majd kiválasszuk a nekünk tetsző darabokat, melyek között kifejezetten megérős lehet a/az

valamint a klasszikus Prince of Persia-játékokat is pár száz forintért kínálják, ahogy a The Settlers, Anno, Brothers in Arms, Might & Magic,  és a Splinter Cell-sorozatok kiváló darabjait is nevetséges árakon tehetjük magunkévá. Szóval mindenképp érdemes körülnézni április 4-ig.

Ezt is olvasd el:

Miért kerül 394.000 forintba egy mocsok SZAR játék a Steamen?

×