A Horizon Forbidden West PC-s megjelenése előtt az első részt 75 százalékos kedvezménnyel szerezheted meg, szóval még 5 ezer forintba sem kerül.

2024.03.20. – Teljesen megértem azokat, akik számolják az órákat, hiszen a PlayStation nagy sikerű sorozatának második része éppen most, március 21-én landol végre PC-re. A Horizon Forbidden West persze csak az egyik azon PlayStation címek közül, melyek szép lassan elérhetik a PC-s közösséget is. Nemrég többek között kiderült, hogy a Ghost of Tsushima is PC-portot kap, de erre persze még várni kell. A Horizon Forbidden West megjelenése azonban már a küszöbön van, és ha még nem játszottál az első résszel, akkor épp itt az ideje. Ráadásul most olcsóbban teheted meg.

A Horizon Zero Dawn PC-re most 49.99 euró helyett csak 12,49 euró a Steamen.

Igen, ez átszámítva azt jelenti, hogy a játéksorozat első részét most kb. 4935 forintért szerezheted be, szóval nincs 5 ezer forint sem. Csak majdnem! Persze lehet, hogy az euróárfolyam úgy alakul, hogy a cikk írása után már annyi lesz, szóval nem árt sietni. Na meg azért is, mert az ajánlat nem tart sokáig.

Horizon?

Aki esetleg nem ismerné, a Horizon Zero Dawn az egyik legjobb PlayStation játék, amit még 2017-ben adtak PS4-re, és igen nagy rajongótábort szerzett magának. Mégis 3 évet kellett várni rá, hogy 2020-ban végre megjelenjen PC-re is, 84-es kritikai pontszámot szerezve magának a Metacriticen.

A történet a távoli jövőben játszódik, egy olyan Földön, ahol kvázi már lezajlott egy apokalipszis. Az emberiségnek ki kellett volna halnia, ám több ezer évvel később is fennmaradt, visszasüllyedve a törzsközösségek szintjére. Itt pedig kénytelen óriási gépszörnyetegek között élni, félve azoktól. A főhős, Aloy valamiért kívülálló, ám az ő feladata lesz az, hogy rájöjjön milyen veszély fenyegeti ismét a világot, mi történt a múltban, és valójában ki is ő. Amellett, hogy a történet zseniális, a játékmenet, az animációk, a harcok és egyáltalán a világ lenyűgöző. Nem lehet véletlen az sem, hogy a Sony úgy döntött: ebből is készít egy élőszereplős sorozatot.

 

A játék most 75 százalékos kedvezménnyel érhető el a Steamen!

Ezt láttad már?

Miért kerül 394.000 forintba egy mocsok SZAR játék a Steamen?

×