A Warzone decemberi új érája alakított a Gulag módon is. A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy itt az ideje finomítani a dolgokon.

2024.03.20. – A Warzone fejlesztői folyamatosan alakítják a játékot. Ez szükséges lépés, hiszen a játékosok előbb-utóbb beleunnának, ha jó ideig nem változna semmi. Ezért találkozhatunk rengeteg eventtel, ezért alakul a meta minden egyes héten vagy épp érkeznek kisebb-nagyobb fejlesztések. Ez halmozottan igaz akkor, ha a kliens is megváltozik. 2023 decemberében a Warzone a Modern Warfare III kliensbe integrálódott, ezzel pedig egy új korszak vette kezdetét. Összességében egy minőségi váltást kaptak a játékosok, ám nem teljesen hibátlan továbbra sem az élmény.

Az új fegyverek mellett más észrevehető változást is elhozott a Modern Warfare III x Warzone integráció. Ide sorolhatjuk a Weapon Tuning megszűnését, vagy azt, hogy végre már in-game is láthatóak a fegyverek részletes statisztikái. A battle royale mozgásmechanikája is átalakult, szinte az összes fejlesztést megkapta ilyen téren a 2023-as címből. A fejlesztők pedig úgy gondolták, hogy ideje a Gulagot is egy kicsit másabb mederbe terelni. Az elmúlt évek próbálkozásai után visszatértek az eredeti, 1v1 felálláshoz, ám néhány extra elemmel megfűszerezve. Úgy tűnik, hogy ez hiba volt.

Ezért került ki az éjszakai Gulag a Warzone március 19-én élesedett frissítése után

A március 19-én élesedett frissítés tehát nem csak nerfeket hozott, de a Gulagot is átrendezte. Kikerült az éjszakai mód és ezzel együtt a lézeres kiegészítőknek is búcsút lehet inteni. Jogosan merült fel sokakban a kérdés, hogy miért volt ez szükséges. A fejlesztők ezt meg is válaszolták egy hivatalos Twitter üzenet keretein belül. A lézeres kiegészítők nem csak ebben a Gulag variánsban, de a többiben is hatással voltak a loadoutokra. Ez pedig nem tetszett a játékosoknak, a rengeteg panaszt pedig a fejlesztői gárda sem tudta figyelmen kívül hagyni. Nemes egyszerűséggel tehát a közösség haragja miatt kerültek ki a Night Vision mód. Esély mindig van a visszatérésre, ám biztos nem a megszokott formájában éled majd újjá.

Ezt láttad már?

Tízből nyolc magyar lóg a közösségi hálón – ez biztosan normális?

 

×