Kár lenne kihagyni ezt a 3 kiváló címet, pedig már nem sokáig érhetőek el további díj nélkül az Xbox Game Passban – mondjuk kedvezménnyel megveheted őket.

Gábor János

2024.03.19. – Az Xbox Game Pass előfizetők – függetlenül attól, hogy Xbox konzolon vagy PC-n játszanak – március 31-én elveszítik a hozzáférést három különböző játékhoz, mivel mind kikerülnek az Xbox Game Pass könyvtárából. Hogy a jövőben visszatérnek-e, képtelenség megjósolni, ezért most érdemes lecsapni rájuk és tolni őket, amíg lehet, mert már csak március 31-ig érhetőek el az előfizetéses szolgáltatáson keresztül. Ha nem akarod kihagyni a lehetőséget, hogy kijátszd őket, de a hónap végéig már nem látsz esélyt a befejezésükre, ne feledd, hogy előfizetőként egy különleges, kizárólag Xbox feliratkozók számára biztosított

20 százalékos engedménnyel meg is vásárolhatod őket, ami szintén nem rossz deal, főleg, mert a kedvezmény a játékok bármely DLC-jére ugyanúgy vonatkozik.

Bár a távozó Xbox Game Pass-játékok vissza-visszatérnek a későbbiekben, ez nem túl gyakori jelenség, és általában csak a nagy játékokkal teszik meg, szóval az alábbi három címmel talán sosem találkozol többé ilyen keretek között. Pedig kár lenne kihagyni őket, és ez igaz akkor is, ha egyszer újra megjelennek a Xbox Game Pass kínálatában, hiszen az jó eséllyel csak hosszú idő után fordulhat elő újra. Szóval, ha érdekel valamelyik játék, addig kapd el a lehetőséget, amíg ingyenesen hozzájuk férsz!

Hot Wheels Unleashed: Game of the Year Edition

Leírás: gyűjtsd össze a Hot Wheels™ univerzum legjobb járműveit, építs látványos pályákat és vágj bele lélegzetelállító versenyekbe! A legikonikusabb és legkeresettebb Hot Wheels járművek várnak rád – készülj fel, hogy teljes sebességgel száguldj velük! Tűnj ki a tömegből azzal, hogy az exkluzív szerkesztővel kiemeled a személyiségedet!

Infinite Guitars

Leírás: A mechák elleni pusztító háború által feldúlt világban az emberiség maroknyi tagja a túlélésért küzd. Most a harci gépek újra feléledtek – és csak a te elektromos gitárod fordíthatja ellenük a saját technológiájukat! Gyűjtsd össze a bandát, hangolj be és készülj fel a rockra az Infinite Guitarsban, egy műfajkavalkádot hozó RPG-ben, ami vibráló anime-ihletésű művészettel, adrenalintól fűtött mech-csatákkal és izzó hangsávval várja a játékosokat.

MLB The Show 23

Leírás: az MLB The Show 23 minden eddiginél közelebb visz ahhoz, hogy átéld a baseball-álmaidat a pályán. Rázd fel a játékot, vedd birtokba a kedvenc csapatod és szállj szembe a legádázabb nemezisedet képviselő ellenféllel!

Nem csak Xbox Game Passon, hanem Steamen is van mire lecsapni ingyen:

Ezért a 15 kiváló játékért most egyetlen forintot sem kell fizetned

×