A Warzone új érájának első két hónapjában a Modern Warfare II fegyvereket meg sem érte felvenni a földről. Ez azonban megváltozott.

2024.03.19. – A Modern Warfare III megjelenésekor sok játékos nem volt elégedett. Hiába ígérték meg a fejlesztők, hogy minden fegyvert, skint és tárgyat áthozhatnak a játékosok az új érába, ez csak féligazság volt. A skineken természetesen nem esett csorba, ám az új fegyverek egyértelműen jobbak voltak, mint a régiek. A veterán rókáknak ez sem okozhatott meglepetést, hiszen ez így volt már az eredeti Warzone kliens esetében is. Egyértelműen az újdonságok és nem utolsó sorban a friss skinek felé kell terelgetni a játékosokat, akár a sebzésértékek, akár a küldetések alakításával.

Ez a jelenség a MW III multiplayer módjában és természetesen Warzone-ban is megfigyelhető volt. 2023 decemberében és 2024 januárjában gyakorlatilag értelmetlen volt MW II fegyvereket felvenni a földről. Aztán a Season 1 Reloaded, Season 2 frissítéseinek köszönhetően valami megváltozott. A küldetések továbbra is a MW III fegyvereket követelik meg sok esetben, ám Warzone-ban remek választás lehet egy-két régebbi AR, SMG vagy épp BR is. Egyszerűen olyan sok gyengítést kaptak az új játékszerek, hogy már nem feltétlenül jobbak, mint az elődeik.

A TAQ-V lehet a Season 2 Reloaded egyik új kedvence Warzone-ban

A tartalomgyártók és szakértők márciusban is igyekeznek felkutatni azokat a Modern Warfare II fegyvereket, melyek az új érában is remekelhetnek. WhosImmortal sem kivétel, az elmúlt hetekben kivétel nélkül ontotta magából a jobbnál jobb loadoutokat. Ezúttal egy ikonikus Battle Rifle adatait elemezte, egészen pontosan a TAQ-V-t. Kezdjük is a fegyver egyetlen rossz tulajdonságával, a kezelhetőségével. A fél-automata tüzelési módban nehezebb kezelni a BR fegyvereket játékban, ám, ha sikerül, akkor hatalmas előnyökkel kecsegtet. Nem csak a sebzése irigylésre méltó a TAQ-V-nek, de a megfelelő kiegészítőkkel felszerelve a kezelhetőséggel sincsenek nagy problémát. Ennek megfelelően ezúttal sem maradunk attachment ajánlás nélkül:

  • Muzzle: VT-7 Spitfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 50-round drum
  • Stock: Tactique Brute Stock

A fegyver jelenleg nem túl népszerű a játékban, így akár hetekig is kiaknázható a benne rejlő potenciál, hiszen nem kell félni a túl gyors nerfeléstől.

Ezt láttad már?

Minek nyelvet tanulni, mikor itt az AI? Még ne temesd a nyelvórákat!

×