A Warzone felhozatala az elmúlt időszakban rengeteget változik. Olyan fegyverek is népszerűek lehetnek, melyeket sokáig fel sem vett senki.

2024.03.17. – Ha a Warzone fejlesztői átrendezik az éppen aktuális metát, az mindig teret nyithat egy kis felfedezésnek. Sokszor olyan fegyverek is napvilágra kerülnek ilyenkor, melyeket hosszú időre elfelejtett már a közösség. Ezt két dolog is előidézheti. Egyrészt ilyenkor reális eshetőség, hogy a többi fegyvert olyan szinten gyengítették a fejlesztők, hogy az idáig átlagos fegyver kitűnhet a tömegből. A másik lehetőség, hogy egy-egy attachment elképesztő módon erőssé válik olyan kategóriákban is, melyre a Call of Duty fejlesztői talán nem is gondoltak.

Ilyenkor jöhetnek képbe a top játékosok és a Warzone szakértői. Az elmúlt években kialakult egy olyan közösség a Warzone és MW III játékokban, mely dedikáltan a fegyverváltozásokkal, statisztikákkal foglalkozik. Azonnal a számokba vetik magukat a frissítések után, de az éles teszt sem maradhat el. Sok esetben a leírások nem egyeznek a valósággal, így valós körülmények között is meg kell vizsgálni a játékszereket. Úgy tűnik, hogy ezúttal is egy remek SMG alternatívára sikerült bukkanni, mely kis változatosságot hozhat el a szerverekre.

Jobban aprít ez a Warzone pisztoly, mint a legtöbb SMG

WhosImmortal a szokásos AR és SMG kategóriák helyett egy sokszor lenézett kategóriát is vizsgált. Míg Modern Warfare III Rankedben sokszor kötelező kellék egy-egy pisztoly, a Battle Royale meccseken sokkal kevésbé kapnak teret maguknak. Úgy tűnik, hogy ez hatalmas hiba. A Renetti pisztoly önmagában nem túl hatékony, de a JAK Feroity kiegészítővel felszerelve máris változnak az erőviszonyok. A fejlesztők az elmúlt időszakban buffolták a kit erejét, teljesen megállja a helyét egy SMG helyett is. Remek lehet olyan loadoutokban, ahol a játékos nem akar az Overkillre támaszkodni, hanem a szokásos Primary-Secondary eshetőséget veszi alapul.

  • Muzzle: Sonic Suppressor XS
  • Underbarrel: Kimura Seraphic vertical grip
  • Magazine: 30-round mag
  • Rear Grip: EXF Eclipsor Grip
  • Conversion Kit: JAK Ferocity

A fenti loadout a TTK Range-t terjeszti ki, de a szakértő szerint a Grip vagy az Underbarrel lecserélhető, ha inkább Optic-ot szeretnének a Warzone játékosok a fegyverre szerelni.

Ezt láttad már?

Idióta vagy zseniális? – Sufnituning level over 9999, avagy hobbibarkácsok gamer székei

 

×