A volt Riot Games dolgozókból összeállt Elodie Games végre új információkat árult el a fejlesztés alatt álló Seekers of Skyveil kapcsán.

2024.03.14. – A League of Legends korunk egyik legmeghatározóbb online multiplayer játékának számít. Lehet szeretni, vagy nem szeretni, de azt el kell fogadni, hogy hatalmas hatással volt műfajának fejélődésére, lényegében új standardot állított a MOBA kategóriában. Arról nem is beszélve, hogy talán nincs is olyan esport játék, ami olyan jól lenne kezelve, mint a LoL. Stabil nézőszám, hatalmas események, látszik, hogy a Riot Games nagy hangsúlyt fektet erre is. Így hát azok, akik megfordulnak a Riot Games-nél, bizony sok mindenbe beleláthatnak a videojáték-iparban, ráadásul kimagaslóan tehetségesnek kell lenni, hogy egyáltalán esélyt kapjanak ott. Emiatt érdemes nézni a fejlesztők, tervezők vándorlását, hiszen, ha valaki a Riottól elmegy, valószínűleg jó minőségű munkára képes.

riot games

A többek között volt Riot Games dolgozókból összeverbuválódott Elodie Games a tökéletes példa erre.

Kimenekítés és szerepjáték összegyúrva

 

A napokban új információkkal látta el az érdeklődőket az Elodie Games, az éppen fejlesztés alatt álló új játékuk, a Seekers of Skyveil kapcsán. A játék, ahogy a League of Legends is, egy online többjátékos móka lesz, amikben szintén úgynevezett bajnokok (champion) bőrébe bújhatunk. A „kimenekítő” (extraction) műfajt erősítő játékban nem feltétlenül az a cél, hogy eltegyük láb alól az ellenfeleinket, hanem hogy megszedjük magunkat minden földi jóval és épségben elhagyjuk az „arénát”. Természetesen a játék tavalyi első előzeteséből láthattuk, hogy nagy hatással volt a látványvilágra a LoL, még a felsőnézetes modellt is megkapta a Seekers of Skyveil. Ettől függetlenül a játékmenet kulcsmechanikái jobban emlékeztetnek a Tarkovra, mint a LoL-ra.

 

A napokban élesített videós infócsokorban a fejlesztők elárulták, hogy már alpha fázisban van a fejlesztés. Mindenki megnyugodhat, azt is pontosították, hogy ez mit jelent a végső játék szempontjából! Elmondásuk szerint ez az apha fázis azt jelenti már, hogy a fejlesztők nem szeretnék mechanikailag bővíteni a játékot, immáron finomhangolni tervezik csak azt, amit elkészítettek, vagy el szeretnének készíteni. Az út vége tehát már könnyen lehet, hogy látszik is, annak ellenére, hogy a fejlesztők még nem akartak kitűzni hivatalos megjelenési dátumot.

Ha tetszik a koncepció, az Elodie Games a Steamen már elkezdett egy alpha teszt projektet is, amire az érdeklődők ezen a linken iratkozhatnak fel.

Ezt olvastad már?

13 újabb remek játékot kapnak a PS Plus Extra és Premium-tagok márciusban

×