Nemrég nagyon rövid ideig elérhető volt a PlayStation Store-ban a Stellar Blade akciójáték demója, de nagyon hamar törölték. Videó azonban készült.

2024.03.11. – Megértem azokat, akik nagyon várják a Stellar Blade megjelenését. már csak azért is, mert vele együtt egy új PlayStation exkluzív címet köszönthetünk. A játékra persze nem csak ezért, hanem a kiváló akció miatt is sokan kíváncsiak, annak ellenére, hogy nem ajánljuk persze mindenkinek a 18+-os tartalom miatt. Ettől függetlenül most bele lehet nézni a játékba, igen hosszan, köszönhetően egy bakinak.

Nem kellett volna felkerüljön?

Ahogy arról a VGC is beszámolt, március 8-án a PlayStation Store-ban véletlenül megjelent a játszható demó a játékhoz, amit korábban sem a Sony, sem a fejlesztő Shift Up nem jelentett be. A demó nagyjából 30 percig volt fent a Store-ban, aztán le is törölték. Azok, akik figyelmesek voltak, és letöltötték, ezután nem sokkal offline állapotba kerültek, a demó játszhatatlan lett. Valakinek azonban sikerült rögzítenie a próbát, így felkerült egy 40 perces gameplay.

Mit tud a Stellar Blade?

Az új PlayStation 5 exkluzív egy olyan akció-kalandjáték, ami a nem túl távoli jövőben játszódik. Ebben a korban az emberiséget már elűzte a Földről a NA:tives nevű megszálló erő. A Föld visszaszerzése érdekében a játékosok Eve bőrébe bújnak, aki egy, a kolóniáról kiküldött osztag túlélője. A játék során szép lassan közelebb kerülsz a szokatlan világban rejtőző titkokhoz.

A játék április 26-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re.

Ezt láttad?

A 10 legszégyenletesebb élőszereplős film, ami anime alapján készült

×