Régóta ígérik, hogy ebben a battle royale-ban egy gyerekszobában harcolhatunk egymással, kis zöld játékkatonákat irányítva.

2024.03.07. – Kiskoromban ugyan volt ilyen kis zöld játékkatonám, de igazából talán csak egy darab, szóval annyira nem volt a gyerekkorom része. A Toy Story filmeket viszont imádtam, amiben igen komoly szerepük van. Összenőtt lábuk ellenére ők a felderítők, akik kiderítik, hogy a Andy milyen játékokat kap születésnapjára. Na, most képzelj el egy videojátékot, amiben pont ilyen világban, pont ilyen zöld játékkatonákat irányíthatsz, sőt mindezt online környezetben, battle royale játékmódban.

Nos, pontosan ez volt az ötlete az IndigoBlue csapatának is, akik először 2022-ben jelentették be a Mini Royale érkezését, valóban kissé a nagy BR láz után. Bár sokan azt gondolták, hogy a dolog el van felejtve, valójában most, március elején volt egy teszt is, amihez bárki csatlakozhatott. Szóval a fejlesztés zajlik, sőt a Steam oldal szerint a játék valamikor 2024 második negyedévében érkezik, vagyis május és augusztus között.

Játékkatonás BR

Amint az a lenti videóban is látható, a Mini Royale-ban valóban egy zöld játékkatonát irányíthatunk, és rengeteg fegyver és kütyü áll a rendelkezésünkre. A grapple gun segítségével igen gyorsan lehet mozogni a csatatéren, vagyis a gyerekszobában. A jó hír, hogy a pályán be lehet ugrani távirányítós autóba is, szóval van egy olyan érzésem, hogy a Toy Story tényleg hatással volt a készítőkre.

A játékot a Steamen tudod kívánságlistára tenni. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Megjelentek a STALKER játékok Xboxra + mutattak egy csomó új játékot az Xbox-eseményen

×