A Liquid Freezer széria megújítása után az Arctic a szerényebb büdzsével megáldott játékosokra is gondol. Bomba áron vihető az új CPU hűtőjük.

2024.03.05. – Az elmúlt időszakban már felmerült az Arctic neve a Leet.hu hasábjain. Nem véletlenül, hiszen februárban közel 5 évnyi várakozás után megérkezett a Liquid Freezer széria új generációja, mely a hármas számozást kapta meg. Több szinten is fejlődött az AiO hűtő, miközben az első hónapokban szinte olcsóbban hozzá lehet jutni, mint a korábbi változatokhoz. Az első példányok már megérkeztek a teszterekhez, felhasználókhoz is, a tapasztalatok többnyire nagyon pozitívak. Az azonban vitathatatlan, hogy nem mindenkinek van szüksége combos lég vagy AiO hűtésre.

Freezer 36 Series

Az Arctic korábban is remekelt a „budget” léghűtős kategóriában, az ár-érték arány azokban az esetekben is átlag feletti volt. Ide sorolhatjuk a Freezer 33, 34 és 35 szériákat, melyek azóta is rengeteg felhasználó gépében teljesítenek szolgálatot. A cég azonban úgy döntött, hogy ideje új szintre emelni ezt a szériát is. Az Arctic Freezer a soron következő, 36-os számozású CPU hűtőit március ötödikén jelentette be. Ahogy sejteni lehetett, a születésnapi akciók ezekre a termékekre is érvényesek lesznek majd.

Kihagyhatatlan vétel lehet az Arctic Freezer 36 az alsó(bb) kategóriában

Freezer 36 CPU hűtő teljesítménye

Freezer 36 CPU hűtő teljesítménye

Az Arctic rögtön egy erődemonstrációval kezdett, jól látható a fenti képen, hogy akár 200 wattos i7-es egységeket is képes megzabolázni a kis hűtő. Nem csak az elődöknél teljesít jobban, de a Deepcool és BeQuiet! egyes, drágább egységeit is maga mögé utasítja. Ezúttal is több változatban érhető el a hűtő, a fekete, fehér színeken át az ARGB variánsig. A legjobb hírt azonban még nem is mondtuk: közel fél áron vihető haza néhány hétig a hűtő!

Az alábbi árcédulákra lehet készülni:

  • Freezer 36 A-RGB (White) – 48.99€ helyett 25.96€
  • Freezer 36 A-RGB (Black) – 47.99€ helyett 24.95€
  • Freezer 36 (Black) – 37.99 € helyett 20.51€
  • Freezer 36 – 32.99€ helyett 19.13€
  • Freezer 36 CO – 34.99€ helyett 20.64€

Bizony, a legolcsóbb modelleket 8000 forint alatti összegnek megfelelő euróért lehet bezsebelni az Arctic boltjában. A szállításért sem kérnek el 5-6 eurónál többet, mely nem sokkal drágább, mint a hazai futárszolgálatok árazása. A konkurencia gyengébb modelljei ezeknél érezhetően többet kóstálnak. Egyedüli hátrányként csak a „régebbi” foglalatok támogatásának hiányát lehet felróni, ezt is csupán az Intel esetében. Az LGA1700 és a jövőbeli LGA1851 foglalat tulajdonosai azonban gondtalanul felszerelhetik a hűtőt, csakúgy, mint az AM4 és AM5 tulajdonosok. Az akció hazánkban is elérhető, így mindenképp érdemes lehet átnézni a felhozatalt. A promóció papíron májusig tart, ám a készletek gyorsan kiürülhetnek.

Forrás: TPU

Ezt láttad már?

Újonc is érkezett: íme az ultimate videokártya ranglista 2024 márciusában

 

×