Ne ijedj meg, nem csak nálad vannak problémák a Facebook alkalmazással. Rengeteg felhasználó jelezte a világ minden tájáról, hogy nem tud bejelentkezni.

2024.03.05. – Update: Úgy tűnik, hogy a szolgáltatás március 5-én, délután 5 óra után helyreállt! Eredeti cikk: Valóban sokan megijedtek Magyarországon is, amikor 2024. március 5-én, a késő délutáni órákban teljesen leállt a Facebook. A közösségi oldal, beleértve a szintén Metához tartozó Instagramot, asztali böngészőben és mobilon sem elérhető, sőt úgy tűnik, hogy a probléma nem csak nálunk jelentkezik. Magyarországon kívül a világ minden tájáról jelentik most, hogy a Facebook szerverekkel hatalmas probléma van. A dolog a Messenger applikációra is kiterjed, az üzenetküldéssel is komoly problémák vannak.

A legtöbb esetben a Facebook kidob a fiókból, aztán pedig nem enged bejelentkezni. Vannak olyanok, akik először arra figyeltek fel, hogy a hírfolyamon eltűntek a bejegyzések, hirtelen aztán minden leállt. Megnyugtatunk mindenkit, a hiba nem a te fiókodban vagy készülékedben van, a probléma globális! A Downdetector hibajelentő oldal szerint a délutáni órákban kezdtek el érkezni a jelentések, minden percben több százezer hibajelentés érkezik, panaszolva, hogy egyáltalán nem enged belépni a rendszer. Ezen a jelszó megváltoztatása sem segít, hiába is próbálkozunk!

Nem ez az első eset, hogy globálisan leáll a Facebook: 2021 októberében szintén hatalmas szerverleállás volt, ami gyakorlatilag óriási felfordulást okozott az egész világon. Ahogy akkor, úgy most sincs mit tenni, meg kell várunk, amíg a Meta helyreállítja a problémát. Hogy ez meddig tart, egyelőre nem lehet tudni!

DownDetector

Közben olvasgass:

Kiváló filmek és sorozatok érkeznek márciusban az HBO Max kínálatába

×