Ingyenesen elérhető a Steamen egy stílusos sci-fi stratégia, amiben saját űrhajónk legénységével karöltve vehetjük fel a harcot az idegenekkel.

2024.03.04. – Amikor ingyen játékokról van szó, a legtöbbeknek a GoG, illetve az Epic Games ugrik be elsőre. Teljesen jogosan persze, hiszen utóbbi már a kezdetektől erre építette fel a piaci stratégiáját. Karácsonykor hatalmas leárazások és egy halom ingyen játék vár az Epic felhasználóval rendelkezőkre, de év közben is hetente kapnak a lojalisták valamit a gyűjteményükbe. Ezek egyébként időről időre igazán nagy, minőségi játékok, mint például a Grand Theft Auto V. Persze ettől még a többi online játékáruház is igyekszik elkényeztetni a felhasználóit, ebbe a kategóriába tartozik a Steam is. Jelenleg több játék is ingyenesen játszható a Steamen, ám vannak olyanok, amik csak egy rövid ideig érhetők el ebben a formában. Ilyen többek között a Space Crew is, aminek most a Legendary kiadása kapott 100%-os leértékelést.

Móka a csillagok között

space

Ugyan a Steamen „Vegyes” visszajelzéseket kapott az utóbbi időkben a játék, ettől még megjelenése óta javarészt pozitívan nyilatkoztak róla a felhasználók. A Space Crew egy stratégiai játék, amiben az Egyesült Védelmi Erők kapitányát alakítjuk, akinek természetesen, saját csillaghajót is szántak. Toboroznunk kell legénységet, ki kell építenünk és személyre kell szabjuk a hajónkat, majd pedig útnak kell eredni, hogy felfedezzük a galaxist. A cél, hogy megvédjük a Földet a földönkívüli fenyegetéstől. A játék roguelite játékelemekkel rendelkezik, vagyis előfordulhat, hogy teljesen nulláról kell újraépítenünk a legénységet, vagy akár a hajót egy elbaltázott misszió után. S míg ez elsőre riasztó lehet, pont emiatt igazán izgalmas a játékmenet és törekszik arra az ember, hogy a lehető legjobb és legprecízebb kapitánya legyen a galaxisnak.

Az ajánlott rendszerkövetelmények a következők:

    • 64 bites processzor és operációs rendszer
    • Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 x86/x64
    • Processzor: Intel Core i3-6300 (2*3800)
    • Memória: 2 GB RAM
    • Grafika: GeForce GTX 560 Ti (1024 MB)
    • Tárhely: 800 MB szabad hely

steamen

A Space Crew: Legendary Edition sajnos nem tartalmaz magyar feliratot, de minden nagyobb európai nyelv csomagja megtalálható benne, így biztosan mindenki talál majd magának olyan itinert, amivel maximálisan kiélvezheti majd a játékot. Feloldani sem nehéz a címet, szimplán csak be kell jelentkezni a Steam fiókunkba, majd pedig a Space Crew: Legendary Edition profilján hozzáadni ingyen a könyvtárunkhoz a játékot. Jó szórakozást kívánunk!

Ezt olvastad már?

Látványos játékmeneten a Project L33T, amiben egyesül a Tarkov és a The Division

×