Az elmúlt időszakban egyre nagyobb teret kérnek maguknak a Modern Warfare II fegyverek. Úgy tűnik, hogy ezúttal Warzone-ban is villanthat az egyik.

2024.02.26. – A Warzone fegyvereit alaposan átrendezték a fejlesztők az elmúlt időszakban. Nem véletlen, hogy míg Modern Warfare III esetében akár elegendő lehet havonta is átnézni a listát, addig Warzone esetében sokszor a két hét is kevés lehet. Az azonban vitathatatlan, hogy talán az utóbbi idők legélvezetesebb metáját köszönthetjük február végén játékban. A játékosok a korábbi 2-3 kötelező fegyver helyett akár 15-20 lehetőség is közül választhatnak, anélkül, hogy jelentősebb lemaradásban lennének a többiekhez képest. Ennek ellenére azonban érdemes lehet kiemelni néhány fegyvert, hiszen vannak a sebzésen kívül más tulajdonságok is.

Sokszor észrevehető, hogy nem is feltétlenül a legerősebb fegyverek kerülnek a Warzone népszerűségi listák élére. Nem véletlenül van ez így. A fegyvereknél nem csak a sebzés számít. Fontos lehet, hogy milyen mobilitást adnak, milyen kezelhetőséggel, visszarúgással rendelkeznek vagy épp az ADS sebességük milyen. A meta fegyverek sok esetben nem egy-egy tulajdonságban emelkednek ki, hanem ezeket a felsorolt elemeket egyensúlyozzák olyan szintre, melynek köszönhetően gyakorlatilag minden játékos kezében jól viselkedhetnek.

Brutális sebzésre képes az egyik Warzone BR, ám nem mindenki kezében

Az elmúlt időszakban a Modern Warfare II fegyverek is egyre nagyobb teret kérnek maguknak. Míg decemberben egyértelműen csak a MW III fegyvereket volt érdemes kézbe venni, addig február végére már rengeteg MW II választás is teljesen jónak bizonyulhat. WhosImmortal éppen ezért az elmúlt napokat azzal töltötte, hogy minél jobb MW II alternatívákat biztosítson a játékosok számára. Úgy tűnik, hogy egy remek TTK  (Time To Kill, öléshez szükséges idő) értékkel rendelkező fegyverre bukkant. Egyértelmű azonban, hogy ezúttal nem egy tipikus meta fegyverről beszélhetünk. Az FTAC Recon kezelhetősége nehézkes, ám azon játékosok számára, akiknek ez nem okoz problmát, talán az egyik legjobb választás. Természetesen ezúttal sem maradtunk ajánlott kiegészítők nélkül:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 15-round mag
  • Stock: PSO Heavy

Érdemes minél előbb próbát tenni a fegyverrel, hiszen sosem tudni, hogy mikor érkezik a következő nerf.

Ezt láttad már?

Mutatjuk a történelem leghányadékabb videojátékos mörcseit

×