A Diablo IV márciusi megérkezése utat nyithat újabb lehetőségeknek is. A Call of Duty fanatikusok egyre türelmetlenebbek.

2024.02.21. – A Microsoft hivatalosan 2022 januárjában jelentette be, hogy felvásárolnák az Activision Blizzardot. Azt lehetett sejteni, hogy nem lesz egy egyszerű művelet, ám arra talán senki sem gondolt volna, hogy egészen 2023 végéig elhúzódik majd az ügy. 2023 októberében azonban véglegesen is lezárult a folyamat, melynek első jeleit már észre is vehetik a felhasználók. Február közepén kiderült, hogy a friss Activision Blizzard játékok szépen lassan megérkeznek a Game Pass előfizetésbe. Ennek első fecskéje a Diablo VI lesz majd, melyet március 28-ától érhetnek el az előfizetők. A legtöbben azonban a Call of Duty-t várják.

Nem titok, hogy a Modern Warfare III az utolsó olyan COD cím, melyet egy exkluzív PlayStation/Sony szerződés leng körül. Az együttműködés még 2015-ben vette kezdetét, melyből mindkét fél profitálhatott. A Microsoft felvásárlással ez a történet véget ért, nagy eséllyel nem lesz több PlayStation exkluzív skin vagy béta hét.

Már első nap megérkezhet a Call of Duty a Game Pass-ba?

 

Phil Spencer, az Xbox feje a napokban elárulta, hogy elsődleges prioritás náluk, hogy minden egyes Xboxhoz köthető cím az első nap elérhető legyen a Game Pass kínálatában. Ide sorolhatjuk a ZeniMax, az Activision Blizzard és az Xbox Game Studios játékait is, így bizony a Call of Duty címeket. Jelenleg is bőszen dolgoznak azon, hogy a régebbi COD címeket elérhetővé tegyék a Game Pass előfizetők részére.

A fentieknek köszönhetően konkrét dátumokkal nem tudott szolgálni, ám beszédes, hogy a Black Ops 2 hibáit is javították az elmúlt napokban. 2024 őszéig azonban még bőven van idő, így elég nagy rá az esély, hogy a 2024-es Call of Duty-t már az első naptól élvezhetik a Game Pass előfizetők. Hatalmas öngól lenne egy ilyet kihagyni, ám az is érthető, hogy konkrétumok nélkül nem dobálózik dátumokkal a Microsoft sem.

Ezt láttad már?

Miért jelenik meg egyre több sz@r állapotú AAA-s játék?

 

×